Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

tisdag

Underskattad hood

God eftermiddag :)

Vad har du haft för dig idag? Jobbat? Vabbat? Föräldraledig? Sjuk? Ledig? Jag brukar vara rastlösheten själv när jag vabbar, dels för att man oftast har väldigt sjuka barn som är ledsna, gnäller, har ont. Dels det gnagande samvetet gentemot kollegorna som får dra ett MYCKET tungt lass när de är kort om folk. Idag bestämde P-O och jag att jag skall vara hemma en dag till, hennes sår är avsevärt mycket bättre, men inte hundra. Det känns inte roligt att släppa iväg henne till förskolan under tveksamma förhållanden. Barnen har varit gulliga idag med, även om de ibland ryker ihop som bara den. De hjälpte mig att laga mat idag med, korv med bröd till lunch, chilikassler till middag som vi snart skall äta, väntar på P-O bara.

Jag har förstås suttit en del vid datorn och tittat på alla fina bilder. Försöker banta ner min vill ha lista och väger fram och tillbaka. Jag tänker som så att jag köper det jag absolut allra helst vill ha, sedan kan jag komplettera med flera önskemål om jag ramlar på lite rabatter. Många webbisar kör ju kampanjer ibland.

Något som jag inte alls hade sett innan och som jag är helt såld på är de röda jeansen. Tänker mig att de skall vikas upp en bit så att det blir trekvarts, bruna vrister och så mina fina röda träskor som jag köpte i vintras inför sommaren (som om jag visste att det skulle komma rött...)Försöker bestämma mig för en tröja, en klänning, två "underplagg", kjolen, jackan och jeansen känns som "must-haves" och väldigt gärna den fina silkestunikan som jag blev kär i på en gång!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Frågade barnen om jag fick träna, de förstod ju förstås inte andemeningen som var "får mamma träna utan att ni bråkar, slåss och vill läsa bok just då?". Det gick sådär, fick ryta till några gånger, men jag behövde aldrig kliva av maskinen i alla fall. Skönt att ha träningen avklarad före kvällen tycker jag! Tog en dusch och tog på mig denna av mig underskattade hood, att mysa hemma i (och på jobbet med för den delen).

Dagens outfit 2:
Velvet hood i chalk (storlek 0)
Favoritjeans från Gina Tricot





Ha det gott!!!!
Heléna

3 kommentarer:

  1. Hej! Ville bara säga att du var jättefin i uppsatt hår:) Många superfina plagg i släppet, vill ha! / Maria

    SvaraRadera
  2. Tycker absolut du ska köpa de RÖDA JEANSEN sååå supersnyggta och passar till massor!!!
    De skulle jag oxå villa ha med något svart till SNYGGT!!!!

    KRAM T

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails