Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

onsdag

"Duktiga flicka"

God morgon :)


Allt väl? Jag måste erkänna att jag är urtrött. Var uppe lite senare igår kväll (ovanligt!) och det får jag sota för DIREKT dagen efter. Ställde klockan på samma tid som vanligt och snoozade fyra (!) gånger. Vi kommer att hinna bra ändå, P-O har sovmorgon på onsdagar så det är inte så stressigt med de små, jag skall bara lämna de stora och det är inte hela världen om de små inte är klara när vi åker.

Drömde så himla olustigt i natt. Först drömde jag att en av mina elever dog av en allergisk chock, i samma dröm dog även en elevs förälder (som dessutom är bekant till oss) av att han satte ett kycklingben i halsen. Varför drömmer man om döden? Bearbetar något? Vi pratade om vår Krispärm igår på jobbet så jag kan tro att det har med det att göra. Och den ständiga rädslan att det skall hända mina egna barn något hemskt.

Kom hem från APT:n igår vid sex. Fick börja med att röja i barnens rum, P-O gjorde quornfärs till mig ("sin" köttfärs men i vegetarisk variant).*snäll*. När jag var klar med röjning och hade satt på en tvätt tränade jag. Ibland är det verkligen EXTRA motigt. P-O brukar säga att jag är hopplös när det kommer till scheman, kontroll och upplägg. Jag fungerar dock så!

Jag har bestämt mig för att träna tisdag, torsdag och söndag. Allt utöver är bonus. Jag måste liksom luta mig mot det jag bestämt för att hålla motivationen uppe. Jag tror att hela min personlighet hänger ihop med mina ätstörningar också. När jag var inskriven fick jag veta att det ofta är "duktiga flickor" som halkar dit, med orimliga prestationskrav. Mina föräldrar har nog alltid förväntat sig mycket av mig, men aldrig att de visat någon besvikelse. Däremot kunde jag bryta ihop fullständigt om jag hade typ tre fel på fysikprovet.

Skoltiden var jobbig, jag pluggade jättemycket och gav mig 17 på att gå ut med bra betyg. Sista året på gymnasiet hade jag utökad studiekurs, gjorde specialarbete, pendlade mellan Västerås och Örebro varje dag. (Bodde hos pappa det året, tio mil till skolan och tio mil tillbaka). Tog körkort samma år! Fick magkatarr på kuppen och hade det ganska jobbigt med den under studierna på Högskolan samtidigt som jag knäckte extra på McDonald´s. Nu kommer anfallen alltmer sällan *skönt*.

När jag hade tränat blev det ett röjarvarv till, hängde tvätt och sedan fcik jag stoppa i mig min mat (naturligtvis fick jag amma samtidigt, vad annars? ;)). Vi sövde barnen och de små sov vid halv nio. Gick ner till de stora en stund. Sade god natt och gick upp igen, poppade popcorn. Vi tittade på Johan Falk: "National Target". Har du sett filmerna? Sänds på söndagkvällar på tv4 nu...Jag måste säga att Joel Kinnaman som spelar Frank Wagner har något speciellt :). Slumrade till men vaknade och såg slutet. Mycket bra film! Kanske vi kan avverka nästa i kväll? Hoppas!

Dagens outfit:
Alpaca hoodly knit jacket i chocolate (storlek 1)
Spoiler undertank i chocolate (storlek 1)
Contour denim stretch (storlek 0)
Jacquard longsocks i cherry







Ha en bra dag!!!!
Helénakramar



4 kommentarer:

  1. Jag verkligen älskar Johan Falk filmerna och håller med dig Joel har något speciellt. Jag har aldrig tidigare haft någon skådis som jag tyckt varit så där superbra men nu har jag hittat en. Han spelar ju även i Snabba Cash som började visas på bio förra veckan. Är så sugen på att gå och se den men väntar nog på DVDn istället. Har en liten skrutt på fyra månader och kvällarna ägnas mest åt amning så det känns bättre att vara hemma.

    SvaraRadera
  2. Maken tjatar om Johan Falk filmerna, får väl ge de en chans!

    Förstår att du är trött, jag är trött med bara två små troll!

    Ang att va en duktig flicka så tror jag (som ju också är en duktig flicka) att man måste ge sig hän, släppa på kontrollen och se att världen faktiskt klarar sig utan att vi håller i ALLA trådar.

    Har en liten tjej som också vill va en duktig flicka och vi försöker att få henne att känna sig duktig även när hon inte är duktig om du förstår vad jag menar. Prestationsbaserad självkänsla finns det gott om bland läkartjejer och det är tungt när något rämnar vilket det ju gör förr eller senare i livet...

    ha en bra dag, hoppas du får sova bra i natt!

    SvaraRadera
  3. Johan Falk filmernar - ME LIKE!!! Vi är helt sålda på dom!!! Såg den första när den visades på TV4 MEEEEN vojne vojne vad reklamen förstör spänningen....De senaste har vi ist hyrt.....Blir ett avsnitt ikväll...tror vi är på 4:an....

    Hoppas du får en superdag!

    Kram MiA

    SvaraRadera
  4. Hej igen!
    Slänger in en fråga till om Calou bootsen. Hur är de i storlek? Kan man skicka tillbaka om de inte passar?

    Ha det bra!
    Sandra

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails