Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

tisdag

Idag smäller det :)

Vi är många Molly-nördar som är förväntningsfulla idag. Jag har ju bara varit biten sedan i somras och har inte så stor erfarenhet av kollektionssläpp. Har ingen aning om när hemsidan uppdateras. Vet du? Många bilder har jag sett innan, men lååångt ifrån alla. Kanske det blir en helt ny önskelista. Den har ju redan reviderats lite sedan de första bilderna släpptes.

Jag tänker lite som Mia gör. Vad tar slut först? Vad vill man absolut inte bli utan? Jag vill verkligen satsa på jackan. Har ingen aning om i vilket släpp den kommer. Jag har bestämt mig för att prova den i verkligheten först, just på ytterkläder vill man ju inte gärna köpa fel storlek (och jag avskyr verkligen att skicka tillbaka saker, blä!). Jag har 0 på min vinterjacka men 2 på kappan (den känns okej, hade tagit 1 om det funnits men nu hade Smultrongården bara en 2:a så då fick det bli den! Dessutom får jag utan problem plats med en tjock kofta om jag vill ha det). Tror att en 1 skulle kunna bli bra på Lottalotta-jackan. Vi får se helt enkelt.

Sedan blir det till att satsa på "under-plagg". En "klänning" och en kjol eller ett "linne" till att börja med tror jag. Almost black och dark powder känns givet för att komplettera garderoben lite. Den röda färgen är himla fin och likaså lite lilac. Klänningar kan jag lätt tänka mig ett tiotal och eftersom jag långt ifrån bestämt mig så väntar jag och så får vi se vad som växer fram och vad som finns kvar. Hur tänker Du inför nyheterna som kommer?



Kvällen igår blev inte riktigt som vi tänkt oss. När tvillingarna hade somnat så var jag för snabb att lyfta över dem, Li vaknade och då är det kört! Tror ni hon ville somna sedan? Icke! Där försvann vuxentiden. Hon och jag tittade på Familjen Annorlunda. Hon var väldigt fascinerad och kommenterade det mesta de gjorde hela tiden. Vi hade det rätt mysigt, Luca ammades och P-O tittade då och då. Jag tror att jag somnade före henne.


Tre busungar :).
Barnen ville så gärna ta in rutschkanan som vi har på baksidan annars.
Luca har byxor från Katvig, tröja från PO.P
Leon har byxor ovh tröja från Nova Star
Li klänning från me&i och leggings från Molo.
Li´s munsår är mycket mycket bättre. Mindre och inte lika "blött". Skall kolla såret på benet innan vi avgör om morgondagen.
Dagens outfit:
Voile s/s (blouse ?) i chalk (storlek 0)
Glazing frill tank i chalk (storlek 0)
Jeansleggings från Vila
Jacquard longsocks i royal







Små söta detaljer, broderier, snören, rosor, textrader


Humanityband i magenta och vitt.
Har du hört låten från senaste filmen i Twilight-trilogin?
Det är verkligen Twin Peaks-känsla över den!
Nu kallar mera sysslor!
Vi ses säkert snart igen!
Kramar i massor





3 kommentarer:

  1. Väntar med spänning!!!

    Fin som vanligt :)

    Kram // Mia

    SvaraRadera
  2. du kan kolla nu=)!!
    Fint med en bild när du ler:)!
    Kram!

    SvaraRadera
  3. Tråkigt att vuxentiden uteblev hos oss fanns det inte en chans att få någon lilleman somnade typ 22.20(somna vid 15.30 KÖRT!!) haha så vi kollade på min vän som är med i Familjen Annorlunde Tina i Älvdalen = barndomsvänner och alltid lika kul att se alla familjer barnen facinerade (lika så jag) det är kul!!

    Spännande tycker absolut du ska satsa på lite svart och powder fina härliga färger bra bas!! Sen hihi...resten blir nog bra när det smält in hur många vad och vilka!!!!

    Ha en bra dag dax för mig fara till jobbet stämplar ut 21 ikväll!!

    Kramar och fin som vanligt!!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails