Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

torsdag

Aj aj aj

God morgon!

Här har Du en ledbruten tjej, har så in i bängen ont i axeln, skuldran och överarmen. Påminner om träningsvärk, men det känns inte så rimligt. Nu har jag tränat exakt samma program i tre veckor, samma övningar, lika lång tid. Är det troligt att då få träningsvärk i bara ena sidan av överkroppen? Jag tror det har med påkörningen och fallet igår. Aj aj :(.

Det tog tid igår med installeringen av skrivaren, men nu står denna pärla vid P-O´s stationära dator i gillestugan. Han drog ut en bild på mig, himmel, det ser ut som ett framkallat fotografi. Så OM jag får för mig att dra ut lite foton på papperskopia så behöver jag inte krångla med att föra över bilder till en fotofirma, det är smidigt!

Tyvärr blev det ingen film igår, men å andra sidan somnade jag i vettig tid och är mycket piggare idag än igår, alltid något!

I dag blir det en skön dag på jobbet, schemamässigt! Har slängt om några saker den här veckan. Efter jobbet skall William, Tilde och jag åka och veckohandla, sedan är det middag och torsdagsträning. Hoppas att vi får till det med film ikväll!
Dagens outfit:
Lovely knit i almost black
Svart baslinen från Gina Tricot
Kjol från me&i
Leggings från Gina Tricot
Knee length socks i dark blue
Träskoboots från Calou






Ha en bra dag!!!!
Helénakramar



7 kommentarer:

  1. God morgon!!

    Angående "träningsvärken" så tror jag att det kan ha med fallet att göra. När man ramlar eller som du, blev påkörd, spänner man automatisk alla muskler i kroppen, och det blir en otrolig anspänning. Dagen efter, och några dagar framöver kommer du antagligen ha rätt ont, men det är inget farligt. Det har antagligen blivit en liten överansträngning av musklerna, som kan liknas vid träningsvärk!!
    Som sagt, jag tror inte att det är något farligt, bara extremt obehagligt!!
    Ha en fin dag!

    Kram Therese

    SvaraRadera
  2. Men usch.Låter inte alls kul. Du får ta hand om dig. Du är jättefin i din outfit. Kram

    SvaraRadera
  3. Klart det har med fallet att göra! Och det är säkert som Therese skriver inget farligt utan beror på att du spänt dig. MEN, du har väl anmält det inträffade till din arbetsgivare?! Skulle det mot förmodan bli något mera av detta är det ju viktigt att det är dokumenterat. Samt att arbetsgivaren ju också måste föra statistik över sådana här arbetsrelaterade "olyckor".
    Hoppas det snart går över!
    Kram

    SvaraRadera
  4. God förmiddag:)
    Sitter i bilen på väg till mässan, kul!
    Har fått meddelande att paketet är på G idag.
    Jag kollar m Helena så kan vi maila om nåt av ditt är med.
    Känner så otroligt väl igen mig i ditt förra inlägg, jisses hur man hade det med alla små! Fullständig kaos emellanåt - klart man blev helt slut. Kära nån du ska veta att det är många som inte fattar vart du får din energi ifrån!!
    Så här i efterhand kan jag inte fatta hur jag klarade allt. Helt ofattbart!!! Men när man är i det går det, man viker ner sig ibland och så måste det ju vara, eller hur?? Känner ibland att det vore kul att få tiden tillbaka, bara för en dag. Men det går ju inte o då får man leva på minnena o vara glad för det som varit. Och längta till små bebisbarnbarn dyker upp. Men det får gärna vänta, tills jag har liiite mer tid och kan kidnappa dom... haha!
    Vi hörs, Kram Eva

    SvaraRadera
  5. Tjejer: Tack, då har jag en rimlig förklaring!!!!

    Eva: Åh spännande, då får vi se om det dyker upp ett mail idag :) Ha det underbart på mässan!!!

    Kramar

    SvaraRadera
  6. Hoppas du känner dig bättre snart.

    Är det 0 i din lovely knit?

    Tabby

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails