Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

måndag

Vad är vår och vad är sommar?

Hmm, jag trodde att jag hade järnkoll på vad som var vår- respektive sommarnyheter...Men om jag fattar det rätt så kan den här kjolen beställas från DeepFling from den 15 januari...Jag trodde det var en sommarnyhet. Där ser man! En jeanskjol är nog den bästa sommarinvesteringen man kan göra. Den jag har från Gina Tricot älskar jag. Används året runt (och när jag tänker efter är det ju ett plagg jag kan ha sedan i våras, förlåt för att jag for med osanning. Kjolen sitter dock inte som då, men jag kan ju ha den i alla fall :)).
Använder du jeanskjol?


Åh vad jag väntar och väntar på mitt paket. Beställde på annandagen, borde det inte komma när som helst nu? Skulle passa utmärkt om det ringde på dörren någon av de här dagarna som jag är hemma nu...

Jag har lagt ut lite saker på Tradera...jag brukar göra någa intensiva perioder några gånger per år. Det är tufft men roligt när man är uppe i det, det är dock alltid lite motigt att komma igång, fotografera, lägga upp annonser, paketera, köpa frimärken. Men det är skönt att bli av med sånt som inte används. Nu är det saker som är urvuxna. Ibland saker som jag tröttnat på.

Barnen har jätteskoj här, Luca försöker rymma på elmotorcykeln och Leon jagar honom. Vi har byggt med duplo och snart skall jag sätta igång med lunchen, Leon önskade makaroner och spaghetti....njae tyckte mamma. Men köttbullar då? Jo, det kan jag gå med på!

Kram

8 kommentarer:

  1. Vad har du för alias på Tradera? Du verkar ha så fina kläder till barnen så då kanske jag kan "ärva" lite efter dig! ; )

    SvaraRadera
  2. Hej
    Läst lite om diskussionen som gått på din blogg. Tänker inte kommentera!
    Men skulle vilja komma i kontakt med dig, enskilt hur ska jag göra? Du hoppar väl över träffen , är det inte så?

    kram

    SvaraRadera
  3. Är ingen kjol människa men tycker det är såå snyggt med kjol och jeanskjol framför allt ska nog ta och prova och investera i en passar ju till mycket och till många tillfällen!!!
    Lycka till med lunchen!!!

    SvaraRadera
  4. ChristinaB: Du kan maila om du vill!!! helena.kampe@hotmail.com
    Kramis

    SvaraRadera
  5. Hej,
    Har också läst lite av gårdagens kommentarer, fan vad folk är sjuka!!! Kolla upp i taxeringskalendern, hallå!!!
    Jag tycker inte ens att du behöver förklara dig, du shoppar eller gör väl vad du vill med dina pengar!
    Förstår att det är svårt att inte ta åt sig, men jag hoppas att du inte gör det.
    Kram Lotten

    SvaraRadera
  6. Den kjolen ser jättesöt ut men är lite osäker på hur den kommer att se ut IRL. Älskar också jeanskjolar, mer användbart plagg finns väl knappast (utöver jeans kanske)

    SvaraRadera
  7. Har läst vissa av kommentarerna, vill bara skicka en stor KRAM, läste din blogg även på fl, o är så glad att du mår bra nu, hoppas att det fortsätter så.

    förstår att det är svårt att inte läsa alla negativa komentarer men hoppas att du kan skaka av dig dem.
    Du är en jätte fin mamma till dina barn, jag tycker att ni hittar på mycke kul med dem.
    Jag tycker också om o handla kläder speciellt till barnen o sålänge man handlar för pengar man har så har ingen annan med det o göra.

    Gillar din blogg massa o hoppas att du tänker fortsätta skriva

    Kram

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails