Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

söndag

Dyr vår, billig sommar?

Hej du!!!
I brist på annat kikar jag lite på hemsidan och drömmer mig bort. En stor nackdel att det finns HUR mycket som helst som jag skulle vilja ha från vårkollektionen, men typ nada från sommadelen. Får väl hoppas att det finns lite guldkorn kvar på rea sedan. Även om jag tycker det är mysigt med vår och värme så är jag en riktig hösttjej. Jag tycker det är mycket roligare att köpa kläder på hösten, dels för att man har längre användningstid på dem.
De där sommarkläderna kanske man bara använder från maj-augusti (om man har tur). De kläder som jag fallit mest för nu är nog inte heller de där riktiga sommarplaggen bortsett från några linnen och klänningar. Satsar ju gärna på vårkappa, jeans, wrap och en lång kofta. "Underkläderna" skulle jag verkligen vilja köpa massor av, men priserna är väldigt saftiga. 1095:-för den långa underklänningen. Två stycken till att börja med blir det, förstår att de fäger jag vill ha säkerligen kommer att ta slut tokfort och så kommer man väl gräma sig sedan...
Hur gärna än jag skulle vilja hostar jag inte upp 20 papp på två månader. Även om många verkar tro att jag kan köpa precis vad som helst så är det faktiskt inte så ;). Jag väljer med omsorg och har gjort så hela hösten/vintern. Kunde tänkt mig säkerligen 50 plagg till. Jag har dock tänkt att plaggen skall komplettera varandra och inte var för lika! Har tänkt mycket på värme, vi har väldigt kallt på vår arbetplats så ullkoftor och ullstrumpor har varit en riktigt bra investering!
Apropå ullstrumpor så har jag lagat några idag och passade på att omorganisera bland mina kläder, det fick bli en strump- och tillbehörslåda i vårt sovrum, bättre plats på hyllorna i klädkammaren nu, skönt!
Gjorde kycklingfilé, pasta och tillbehör till lunch, alla åt bra! Har dammsugit, plockat och fixat. Vill verkligen hitta på något skoj i eftermiddag, men vad?
Har du något förslag?
#306 Signist dress almost black
+

#258 Chrysalis minigown almost black
+


#746A Dolce skirt almost black
= Sant????
Ha det gott!!!
Helénakramar

5 kommentarer:

  1. ÅH vad jag gillade kläderna på bilderna helt klart min stil färg hihi..och vaaa kan inte du köpa allt du vill NU SKOJJA JAG BARA...bra inlägg vännen och ska bli spännande se vad du investerar och när man köper så pass dyra kläder så ska man tänka som du att man kan matcha ihop och inte för lika!!!
    ha en bra söndag

    kram tina

    SvaraRadera
  2. Tina: Jag tänkte på just DIG när jag gjorde inlägget, dark dark dark ;) Kramis!!!

    SvaraRadera
  3. Har du fått din kofta från Bluelawn? Jag tror vi beställde ungefär samtidigt och jag har fått besked att kläderna skickats från England men har inte fått någon avisering på dem?

    SvaraRadera
  4. Efva: Ingen tröja än :( Skickades från dem den 29/12...Har mailat dem idag och frågat...Kram

    SvaraRadera
  5. Håller helt med om att det finns mer fina plagg i höst- och vinterkollektionen. Jag känner mig inte ens klar där ännu. Finns fortfarande önskeplagg kvar som jag hoppas lägga vantarna på en vacker dag. Kram!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails