Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

fredag

To die for ;)

Nej, jag skojar ju förstås, inte 17 offrar man livhanken för ett par stövlar. Men åh vad de är läckra!!!Jag har haft dem på näthinnan i flera månader. Det är dock ett litet "problem". Jag har fortfarande svårt att komma i mina boots, de här är ännu högre och har inte heller de dragkedja. Fina Ninna har dessa i en annan färg och vittnade till en början att det var lite meckigt att ta sig i dem. Jag tror dessutom att jag har rätt höga vrister och inte är så smal om vaderna som krävs. På produktbeskrivningen står det att modellen passar en låg/normal vrist och normala/smala vader. Hmmmm. Just nu är det 30 % rea på dem och dollarn är låg. Kunde inte låta bli att snegla lite på hemsidan, men vet du... Det ÄR inte meningen att jag skall ha dem, fanns 38 och 40 kvar. Jag har storlek 39! Men drömma kan man ju eller hur!
Sommarvarianterna nedan är också jättejättefina. Till sommaren skulle jag vilja köpa ett par roliga sommarskor från Swedish hasbeens! Äger du några skor av detta märke? Trivs du i dem?
Swedish hasbeens Knee high bordeaux
(Bild lånad från Fitts&Company)
Swedish hasbeens slip-in black




Swedish hasbeens peep-toe high black

Tjejerna har såå mysigt där nere. De har ätit, sitter uppkurade i soffan, äter godis och snacks och tittar på Let´s Dance. Luca har somnat och tvillingarna ser på Scooby Doo...
P-O och jag dricker ett glas vitt och roar oss vid varsin dator.
Kram kram

19 kommentarer:

  1. Jag förstår att det är skönt för vuxna när barnen ser på en film eller ett tv-program men jag tycker det är fel att små barn tittar på tv och film. Det är så himla fysiskt passiviserande och ofta stereotypt med gamla trista könsroller eller larviga barnprogramsledare. Mina barn har inte fått titta på tv och film när dom var små och nu när dom är stora så sållar jag jätttenoga, det är så mycket TV-våld och dåligt språk. Hur tänker ni med era barn?

    SvaraRadera
  2. Jeeeesus christ! Är ovanstående kommentar ett skämt eller? Jag både tror och hoppas det! Vill jag undvika Tv-våld så skiter jag väl i Rapport;) När det gäller stövlarna tycker jag att dom är skitsnygga. Har tyvärr för feta vader för såna stövlar. Man får inse sina begränsningar!Kram

    SvaraRadera
  3. Jag tycker inte att Tv eller film är så mycket att hetsa upp sig över. Mina barn älskar film och har ofta jättekul när dom sitter och tittar. jag kan inte se varför det skulle vara skadligt.

    SvaraRadera
  4. Angående stövlarna, är det inte läder? Jag menar tänjer dom sig inte eller anpassar sig lite efter fötterna?

    SvaraRadera
  5. Inte låta barnen titta på tv? Är det en konservativ mormon som skrivit det inlägget eller?
    Barnen tar nog mer skada av att inte få något hum om verkligheten överhuvudtaget.
    Dåligt språk, ja tjena, som om de inte kommer lära sig allt det där på dagis i alla fall...
    Förstår inte detta daltande med barn idag, endera stunden är det skadligt med tv/dator, nästa sekund får de inte leka utomhus för att det kan vara farligt.
    Fan vad tråkigt det måste vara att växa upp idag, och så rädd man måste bli för allt här i världen!
    Usch så trött man kan bli på somliga...
    Riktigt snygga Hasbeens Knee High, hoppas du hittar ett par som passar.

    SvaraRadera
  6. Kolla in denna Odd Molly Blogg! Det är ett måste =)
    http://oddmollylovesyou.blogg.se/

    SvaraRadera
  7. Anonym: Våra barn älskar att se film, jag kan tycka att vissa filmer är sådär (Pingu är jätterar men utvecklarinte direkt språket), de får ändå titta på det de önskar. Film skall ju ock¨å vara en rolig upplevelse. Våra barn ser mycket på Astrid Lindgren och det är ganska rart när 3-åringen ser en dansk flagga och utbrister "titta Dannebrogen". Vi har ett stoort filmintresse i vår familj och P-O´s äldsta dotter räknade våra filmer en dag när hon var uttråkad, det var 800 stycken. Vi som föräldrar vill ju gärna uppmana våra barn till att också njuta av en film. Jag tycker snarare att film utvecklar språket, men visst är det lite "kontroversiellt" att säga så. Idag är det nästan tabu att säga att ens barn ser på film...trist. Våra barn tittar dock inte såå ofta på tv, det är som att de inte gillar det utbudet lika mycket...

    Anonym 2: Jo, det är läder, men det svåra är att "böja till vristen för att få ner dem från skaftet och till själva foten". Jag kan ha problem med andra stövlar/boots också, säkert för att jag är högvristad. Stövlar med dragkedja är inga problem!

    SvaraRadera
  8. Jaaa de där stövlarna länkade min 16åring till igår via msn.. "VILL HAAAAAAAAAAA" skrev hon.. jag började fnissa då det var "livet i byn" hon hittat dem hos. De är verkligen ursnygga, men jag har hög vrist och dessutom skulle jag bryta benen i dem. (har gjort mig illa en gång rejält och är därefter rädd att använda de höga)

    Hoppas ni får en härlig helg!
    *KRAMIS*

    SvaraRadera
  9. Ni har 800 filmer är inte det lite överdrivet? För inte tala om vad det kostar också. TV är gratis!

    SvaraRadera
  10. God Morgon!
    Läser din titt som tätt!
    Just dessa stövlar väntar jag på, köpte dem hos Amy. Tänkte sno Amys outfit ~ dvs Jamiro Knit Dress i Orange, Bruna LegWarmers (ej OM men minns inte märket) och Gräddet på Moset STÖVLARNA.
    UNDERBAR DAG KRAM KRAM!
    Line

    SvaraRadera
  11. PS: UNDERBAR Blogg och din Passion för din familj, ditt jobb och dina närmaste ~ OTROLIGT!
    Bry dig inte om de syrliga kommentarena, avundsjuka männsikor som inte har något att glädja sig åt i sitt eget liv...

    KRAM KRAM!

    SvaraRadera
  12. Anonym: Om man samlar på film är det väl inte konstigare än att ha många skivor...TV är väl inte gratis (om du inte struntar i tv-avgiften förstås)! Dessutom väljer någon annan vad jag skall se, jag vill välja själv det jag tycker om :)

    Line: ÅH UNDERBART! SÅÅÅÅÅ SNYGGT! Bilderna från den bloggen är fantastiska!

    Bina: Om du och dottern har samma storlek kan ni ju dela :)

    SvaraRadera
  13. Ang. TV och barn. Det finns som alltid forskning som visar både att det dåligt och att det är bra. Som med allting handlar det naturligtvis om att lagom är bäst. Självklart är det bra med bra program och dåligt med dåliga program och då får man vara med som vuxen och bedöma den saken.
    Våra filmer har vi samlat på oss under många år, många har varit till jättebra pris, några till fullpris :(, men det är ett intresse som hela familjen delar och det innebär att 9 personer delar på filmerna så jag tycker inte att det är orimligt mycket med vare sig antalet eller vad de kostat.
    /P-O, Helénas filmintresserade man.

    SvaraRadera
  14. Säger som ovanstående lagom är bäst och man måste ju variera dagen leka spela spel lägga pussel se en film ...vet ej mera vad jag ska säga stackars barn om de ej får se på TV eller film !!! Stövlarna är urläckra är skofetisch och skulle gärna se ett par av dem i min samling du samlar på filmer jag skor hihi har små fötter så kan bara glömma dessa då....är på G att köpa min första O M men velar och velar hihi..återkommer!!!

    KRAM TINA

    SvaraRadera
  15. Men allvarligt? Skall folk hoppa på dig för att ni har många filmer nu också? Vadå de kostar pengar, man har väl rätt mycket saker som är "onödiga" och kostar pengar men det tillhör livskvaliteten tycker jag!!

    Ni anonyma som är så jäkla überperfekta - dra ur pinnen ur r*ven och ha lite roligt någon gång, det är inte farligt vet ni. Man kan till och med köpa saker man inte behöver egentligen, kolla på tv en hel dag även om man är barn, äta onyttiga saker utan att världen kollapsar. Slappna av för tusan! Om ni har så ont av att Skrutteruttan handlar kläder, låter barnen se på tv eller filmer, varför bemödar ni er med att läsa?

    Jag älskar din blogg! Skit i alla surfi**or som lever för att kritisera.

    Kram!!

    SvaraRadera
  16. Hej, jag måste bara säga en sak: Kom igen Heléna, sluta handla. Överhuvudtaget. Eller???? Helt otroligt!

    (Kan du inte bara börja spara ALLA pengar, som alla andra (anonyma) verkar göra...Och sen kan du ju sluta jobba, eftersom du inte kommer att behöva några pengar, och bra LEKA med dina barn hela dagarna.)

    (Och sen kan du blogga om vilka pedagogiska böcker du läser för barnen, och vilka pussel ni lägger, osv...)

    /Ylva

    SvaraRadera
  17. Tina, Erika, Ylva: Hatten av för er!!!!Jag blir så glad att det finns människor som inser att jag inte är en jubelidiot som en del vill få det att framstå...Kram på Er!!!

    SvaraRadera
  18. Herregud dåliga påhopp igen som allid men Du Helena du måste iaf göra intryck på alla dessa anonyma människor eftersom de gör sådan möda på att kolla dig,lägga bitska kommentare m m !!!!
    Som jag alltid säger man är sig själv närmast och GÖR PRECIS SOM MAN VILL MED SIN LÖN BARN INTRESSEN OCH SPAR PÅ DET MAN VILL...men tydligen sticker allt ni har gör köper i ögonen på alla dessa anonyma små "människor" som tydligen vet kan,har såå himmla bra perfekt liv,som gör allt rätt, handlar billiga kläder,spar en massa pengar så man inte behöver jobba m m ger så goda råd vilket tråkigt liv stackare!!
    Säger fortsätt sätt sprätt på pengar och må gott de är runda för att rulla lätta för att segla iväg finns nog till att spara med...hihi!!!
    Ha de bäst och längtar till nästa inlägg!!!

    kramar en av dina bloggfantaster

    Tina

    SvaraRadera
  19. Tina: Ja, man slutar aldrig att förvånas, jag får snart stå till svars för precis allting :o...Kram på dig!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails