Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

söndag

Accepterad!


God morgon :)

Idag känner jag mig på bättre humör! Kanske att allt det där ledsna och uppgivna är på väg bort nu? Jag hoppas! Har inte känt igen mig själv riktigt sista veckan. Trött, ledsen, bitter, oengagerad, inte orkat med barnen eller hemmet. Som i en bubbla.

Kvällen igår var trevlig! Pajen var okej, lite torr dock. Varför? Hade mer ost än i receptet...men men. Salladen var god! Bistrosallad med lök, fetaost och soltorkade tomater.
De andra åt kräftor (inte de små barnen) och jag åt sallad, paj och bröd. Vi drack vin och snaps(!). Men i lagom mängder!

Helena hade gjort en ljuvlig blåpärspaj till efterrätt.
Det är alla dessa förbaskade pajer i sommar som gör att jeansen inte passar *hihi*. En kollega nöp mig i kinden i veckan och sade vänligt "det är så klädsamt nu när du fått lite hull". Hmm, det är ju inte sååå roligt att höra, men hon säger det med vänlighet och då kan jag bara le lite. Som en mamma nästan.

Våra barn hängde i till halv elva, då var jag supertrött och tackade faktiskt för mig. Vi har så himla bra vänner, man kan liksom vara sig själv...det vill säga jag kan fara runt och röja mellan varven. Jag blir superstressad av att sitta ner och låta allt annat bara växa, jag njuter inte alls då utan tycker bara att det blir jobbigt. Att kunna gå ifrån och lägga sig när kroppen säger ifrån känns också befriande. 
Tack alla ni som accepterar mig som jag är!
Helknäpp!

P-O sov i hammocken i natt, det gjorde han rätt i! Det var fruktansvärt klibbigt och varmt inne!

Jag väcktes vid tjugo över sju. Gick upp och hade i färg i håret. Tappade upp ett bad till de små. Tvättade, dammsög, tog rätt på disk. Tvättade hår, klippte naglar och gjorde rent öronen på barnen. P-O smorde in och klädde på!
Skönt, tre fräscha barn :)

Jag vet inte vad vi skall hitta på idag. Det finns tusen halvfärdiga projekt i trädgården att ta rätt på...
Vi får väl se...

Dagens outfit:
Wool mix long cardigan i vintage powder (storlek 0)
Chrysalis minigown i almost black (storlek 1)
Träskor från Calou










Ha en bra dag!!!
Helénakramar

4 kommentarer:

  1. Hej,
    Tänkte beställa en hoodtröja från Nova Star. Hur är de i storlekarna? Min pojke har 122 nu, så ska jag ta 120 eller 130?
    Din outfit idag gjorde mig ännu mer sugen på en long cardigan.
    Trevlig söndag!

    SvaraRadera
  2. Jag skulle ta 130, men jag är "känd för" att gå upp i storlek...jag tycker att hoodsen är ganska små, har precis sålt två par i 98 och 104 som var för korta i ärmarna på mina pojkar...

    SvaraRadera
  3. Ok, då satsar jag på 130. Tack för hjälpen!

    SvaraRadera
  4. Åh så där vill jag att koftan ska sitta på mig men de verkar ju tro att bara för att amn är bredare ska man var alängre också. Jag tycker att längden och ärmlängden är perfekt på dig! Super

    Kram

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails