Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

söndag

Effektivitet!

God kväll :)

Vad det regnar, hela tiden. Många tycker att sommaren har varit så fantastisk, hmmm, jag tycker vädret har varit lite knepigt...ömsom dis, ömsom sol och moln. Och ibland regn. De dagar som man verkligen kunnat ligga vid stranden en heldag känns få ( men det kanske är jag som haft otur med min semester?)
Vi har grejat och grejat idag. Även om jag knappast varit på mitt bästa humör så har jag ändå känt att jag orkat. Som  t ex när jag står med middagen på spisen, DÅ kissar Leon på sig (det händer typ aldrig).

Har satt fast fönstret och nu ångrar jag att jag inte tog ramen när jag ändå höll på :(. 
Hade varit fint och framförallt färdigt nu. Men men. Gjorde i ordning i förrådet efter mig och på framsidan.

Tog med Li till återvinningen och vi kunde slänga en hel del skräp från vinden där, bara en säck kvar att åka till tippen med. Röjde lite i klädkammaren också och bar upp en dockvagn som inte används så flitigt. Roligare att ta fram den om ett tag igen, då känns den som ny!

Gjorde i ordning väskan till förskolan också. Gummistövlar, regnkläder, vindjackor, extrakläder x3. Yes, bara att ta med sig ungar och packning och gå när det är dags!

Samtidigt som jag farit runt här har jag servat P-O med verktyg och saker. Tyvärr blev det knasigt med golvet precis där stegen går upp. Han var tvungen att låna en sticksåg och justera och det tog en timma extra...

Emma har varit här också, tog med sig barnen ut på promenad och det var därför jag hade möjlighet att fixa med en del *skönt*.

Efter middagen tog jag med tvillingarna till Maxi, mest för att komma utanför dörren, köpte med blöjor till Luca som han skall ha på förskolan och söndagsgodis :). Lite annat också förstås. Som en ny ficklampa. Jag fattar inte, men vi är storkonsumenter av ficklampor. Kan vi ha köpt tio sista året? De går sönder, det är ständigt slut på batterier, barnen leker med dem. När P-O behövde en till vinden så fungerade den inte. han fick ha värmeljus som ljuskälla. Därför blev det en ny ficklampa också, en som barnen inte får leka med!

Höll på att få tuppjuck också när dammsugaren lade av "vem drog ut sladden?" skrek P-O som dammsög på vinden. Troligtvis var den överhettad för efter att jag tömt den och väntat en halvtimme fungerade den. Tur det för den är bara ett år gammal!

Man skulle kunna sammanfatta dagen med att vi fått mycket gjort!

Jag längtar efter lite glamour i mitt liv. Jag längtar efter Odd mollys höstkollektion och dessa godbitar!




Kramar Heléna

3 kommentarer:

  1. Ojojoj vad ni hunnit med idag. Toppen ju.

    Den gröna fondan var superdupersnygg. Den vill jag ha. Man kan ju ha både en svart o en grön eller hur? Undrar bara vem som tagit in den gröna? Fast jag vill ha den i bordeaux- färgen (vinröd) men man får väl se vilken man kommer över förutom den svarta

    SvaraRadera
  2. Ojojoj vilken effektiv dag!
    Jag skrattar när jag läser om ficklamporna.
    HELT otroligt alltså, vet du jag trodde det bara var VI som inte kunde hålla dom hela! Så fort man behöver dom upptäcker man att något barn trott sig vara teknikguru men misslyckats för trots att lamporna varit helt nya, har aldrig en enda funkat! Lika otroligt som när man mysteriet med "enstrumpor" från tvättmaskinen... konstigt!
    Undrar just om det är nåt sevärt på tv:n ikväll. Skulle önska mig Morden nu...
    Kul att ses på torsdag igen, då kommer tjejen med Uggsen också:)
    Kram Eva

    SvaraRadera
  3. Köp såna här ficklampor som man "vevar" igång. Då slipper man tänka på att batterierna ska funka.
    Vi har 2st, ett jätte bra köp

    Elin

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails