Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

söndag

Apple vs Sony Ericsson....

Hallå där!
Vad har du för telefon?
Jag har en Sony Ericsson som jag är jättenöjd med, men det är klart att jag funderar på att så småningom byta upp mig, det vore ju roligt att kunna blogga från mobilen, eller utnyttja internet på ett smidigare sätt än i min vanliga mobil.
Till saken hör att min telefon är jättesvår att ladda, den är liksom glapp i kontakten och det har vållat mig många utbrott :(.

P-O är på gång att byta mobil och idag har vi kikat rätt mycket på nätet. Jag har haft 3 länge och är supernöjd med dem som operatör. P-O har haft Telenor och vi har ett sådant där kombinationsabonnemang med bredband, fast telefoni och mobil. Jag skulle dock vilja ta bort den fasta telefonen. Inte alls för kostnadens skull ( vi ringer för typ en femtiolapp i månaden) utan för att det bara är besvär när det ringer här hemma. Ingen har tid att svara eller så blir de små osams om vem som skall svara. Folk ringer sent eller låter det gå fram 25 signaler (förstår inte den som ringer att man INTE kan svara, eller?)
För att inte tala om försäljare o dyl. Alla i familjen har egna mobiler, det är väl smartare att man ringer till den personen man vill prata med tycker jag!

Jag tog med mig de små och Tilde ut till Marieberg, mest för att reklamera en jacka men även för att lämna in min mobil. Kruxet är att nu har jag ingen mobil alls, trodde att Williams "gamla" inte var låst så att jag skulle kunna använda den...tackade därför nej till en lånetelefon...Måste be om att få låna Lovisas gamla (som varit min). Hoppas nu att det här går på garantin, vill ju inte betala massor av pengar någon månad innan jag själv skall byta upp mig...

De jag funderar på är dels en iPhone4 eller en Sony Ericsson X10 Mini pro.
Eller kanske något helt annat?
Har en månad på mig att bestämma mig...




På förmiddagen fick jag mail om att man kunde förboka kläder från Nova Star, jag gjorde ju det häromdagen, två par byxor och tre par tröjor till barnen. Dock fanns inte allt det jag ville ha på den sidan. Idag hittade jag dessa plagg:
Den blå till Luca (Leon har en grå från förra hösten), klänningen till Li och den svarta tröjan till Leon, som han kan ha till de svarta Armybyxorna.
Leverans vecka 34 *längtar*




På Marieberg reklamerade jag jackan och sedan köpte jag nya mössor. Den röda skall Luca ha, till sitt vinterset från me&i som är i militärgrönt, rött och turkost. Li skall ha den lila till den lila overallen från PO.P som vi köpte i somras. Leon har en svart likadan från förra hösten.
Han tyckte dock att det var orättvist att bara de andra skulle få och ville välja en tröja, gissa om jag blev glad åt att han valde en lite mer nedtonad tröja :)





Tilde gick en stund själv och köpte sig två toppar på H&M.

Dagen har rullat på! Jag har röjt lite i barnens rum och gått upp med en kasse leksaker på vinden för att göra mer plats i deras bokhylla.
Gjorde mangokyckling till lunch, alla åt jättebra, roligt!!!

Nu väntar lite plock och fix och snart laga middag...suck!
P-O har klippt gräset och lagar stolpen till seglet (igen!)

Ha det gott!!!
Kramar i massor

6 kommentarer:

  1. Jag har en xperia x10 mini. Egentligen ville jag ha en iphone men ville inte lägga ut så mycket pengar + att jag tyckte den var lite stor. Fast nu efter att ha haft minin ett tag så tycker jag den är för liten faktiskt. Skärmen kunde gott varit lite större, för det blir väldigt smått när man surfar osv.
    Skulle i dagsläget kollat på iphone, htc legend eller htc wildfire. Iphone är dock så himla dyrt....

    Tabby

    SvaraRadera
  2. Hej! Hade också en sony eriksson som strulade fasligt med laddningen, trodde det var fel på laddaren osv och felet låg nog i själva telefonen. Hursomhelst så bytte jag telefon och har en Iphone nu och är supernöjd. Trodde aldrig att jag skulle välja en sådan telefon pga storlek osv men nu önskar jag att jag valt en sådan tidigare. Har inte nya Iphone4 utan den tidigare men är supernöjd.

    Kram!

    SvaraRadera
  3. Hej!
    I våras skaffade min make och jag ny telefoner efter att ha haft Ericssons telefoner. Han en xperia mini och jag en Iphone3. jag är jättenöjd med min.Alla funktioner från att kolla e-posten hemma, fota, Facebook, gå ut på nätet, för att inte tala om alla spel man kan laddar ner smidigt (perfekt att låna ut till femåringen när man vill att han ska vara lugn, då spelar han spel!) Maken däremot ångrar sig djupt, han tycker sin är för liten och plottrig och inte alls lika välarbetad som Iphonen. Lycka till med val av telefon!

    Kram Fiona

    ps. Ursäkta att jag är anonym men har ingen egen blogg eller websida.

    SvaraRadera
  4. En iPhone skulle nog jag satsa på, många roliga funktioner och lite mer än "bara" en telefon. DOck skulle jag nog inte köpa en 4:a då det har varit mycket strul med den.

    SvaraRadera
  5. Jag har en IPhone 3GS som jag är grymt nöjd med. Jag totalvägrade först eftersom den är sååå stor. Men man vänjer sig och nu kan jag inte tänka mig någon annan telefon. Jag surfar, kollar mail, har alla mina favoritbloggar som favoriter m.m.
    Lycka till!!
    Kram Åsa

    SvaraRadera
  6. Jag har en iPhone 3GS som min man har uppdaterat med nyaste systemet som finns i iPhone 4. Jag är supernöjd med den, och använder den till väldigt mycket.

    Jag beställde precis den svarta Nova Star-tröjan till sonen (strl 120/130) och klänningen till min dotter. Vågade ta 98 (hon är 3 år och börjar ha 104 nu) för de är väl stora i storlekarna rakt igenom.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails