Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

torsdag

Motivation?


God morgon :)
Torsdag och full fart mot helgen! Idag jobbar jag till fyra, egentligen skulle jag ha veckohandlat i kväll, men jag fick ett ryck igår och föreslog att vi skulle åka hela familjen istället! Barnen fick åka sådana där "bilar" som har kundvagn. Luca åkte med mig medan jag handlade, när kassarna var fyllda bytte jag vagn med P-O som höll hus vid filmerna med tvillingarna. Barnen hade verkligen jätteroligt och P-O var på sitt härliga bushumör och krockade med dem :)

Jag handlade på, lite till Luddes släktkalas på söndag, lite gott till fredagkvällen, mat, massor av glass (glassälskande familj!). Handlingen tog ovanligt lång tid, vi åkte inte därifrån förrän tjugo i nio! Då hade P-O visserligen fyllt på luft i däcken på bilen också. Hem och packa upp och natta barn (och mamman).

Morgonen har varit rätt lugn, pojkarna sover än! Jag har ju rätt gott om tid nu när jag inte tränar på morgnarna... Och När hade fru Kämpe tänkt ta tag i det?
Var är min motivation? När jag ser mig i spegeln blir jag bara bedrövad och istället för den kick det borde bli att sätta igång igen så snubblar jag hela tiden på målsnöret. Suck. Jag vet ju att det skulle få dubbla effekter, både att jag trivs mer med mig själv och att jag blir piggare.

Åh vad jag väntar på alla barnkläder jag beställt! Dels från me&i, skickades i måndags (och varför är de inte här nu?) och sedan från de två beställningarna jag gjort med Nova Star, den ena skulle levereras den 20 augusti, undrar om de skickar imorgon då, eller om jag har kläderna i morgon? Den andra leveransen skulle komma vecka 34.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

På lördag skall jag ut till Smultongården, skall bli spännande att se alla nya leveranser och förhoppningsvis hinner det komma ett berg av Mollysar :)

Dagens outfit:
Wigwam i grey (storlek 1)
100 gr lovelove tank i lite lilac
Leggings från Gina Tricot
Träskor från Calou







Ha en bra dag!!!
Helénakramar

5 kommentarer:

  1. Du är lika fin som vanligt. Jag hoppas att du får en toppendag med alla nya elever.
    Kram Åsa

    SvaraRadera
  2. Snyggt,måste fråga har inte varit inne på ett tag hos dig och tittat,men du visa något rött med fjärilar på den gilla jag skarpt var kan man köpa den.
    Tack på förhand Maria.

    SvaraRadera
  3. Tar alltid lång tid i början av säsongen för att få kläderna från meandi. varför dem skickar ut en bekräftelse på att orden skickats fattar jag dock inte. Frakten är bokad men inte skickad från meandi ännu. så står det på min och jag la order första dagen den släpptes.
    räkna inte med dem förrän nästa vecka.
    hej

    SvaraRadera
  4. Åsa: Tack :)
    Jasminen: Den heter Taradiddle och kom förra sommaren, antingen kan du googla på den eller söka på Tradera...
    Anonym: Okej *hmmm*

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails