Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

fredag

Sista semesterdagen!

God morgon :)

Sista semesterdagen är här och vi skall faktiskt ta oss till Vivallabadet idag. Från början skulle det varit en dag full med måsten, men eftersom jag betat av både förskolebesök, veckohandling och tvätt så kan vi göra något trevligt tillsammans istället!

Jag har varit lite seg på morgonen. P-O väckte mig så romantiskt i natt och sedan kunde jag inte somna om. När jag äntligen somnat så väckte Luca mig strax efter. Hade ont i huvudet och kroppen men nu har jag tagit en Reliv och hoppas på bättring. Kände mig seg och satte mig vid datorn. Fick verkligen säga till mig själv på skarpen att börja styra upp. P-O hjälpte mig med lite packning, tandborstning och William & Tilde har uträttat små saker åt mig.

Har kokat ägg, tagit fram köttbullar, bröd, gjort matig macka till mig, fixat med saft och tagit fram fika. Satt på en tvätt och en disk.  Packat badkläder och armpuffar. 

Dagens badvänliga outfit:
Bikini från Gina Tricot
Tubtopp från H&M
Kjol från Esprit
Träskor från Swdeish Hasbeens




Li i linne från Katvig, jeansshorts i vitt från PO.P


Leon i linne från me&i, shorts från PO.P


Luca i linne från Molo, shorts från PO.P


Vilken tur jag har som har fint väder på min sista semesterdag!




Kvällen igår kändes bra! Jag hann med all tvätt, jag mailade ut angående Mollyträffen, jag plockade, fixade och hade mig, skönt!

I kväll skall jag hem till Camilla på tjejfest och sedan skall vi gå ut. Det var inte igår precis :o.
Återkommer med en kvällens outfit!

Nu skall vi snart gå iväg!
Ha en bra dag!
Kramar i massor

2 kommentarer:

  1. Men vad skönt att få åka och bada! Suga ur det sista av semesterkaramellen. Nu var det ett tag sedan vi badade. Hoppas ni får en härlig dag i vattnet, och ett skönt avslut på semestern! :-)

    SvaraRadera
  2. Härligt med sol, njuuut. Här öser det ner, hoppas det lättar framåt em. Kul att få se bild på fondan i lite indigo. Har beställt en sån och är så nyfiken på färgen, men det bådade ju gott...
    Kram

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails