Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

söndag

Vilken färg?

God kväll :)

Jag sitter och funderar på vilken färg jag helst vill ha denna klänning i...Jag tycker att chalk är jättesnygg, men jag provade den förra hösten och tyckte att jag "försvann" i den, då blev det en grå istället. Undrar om man ser rosen likaväl på den i military? Bilden på den har jag lånat från Katinkas blogg.
Jag hade ju tänkt att satsa på några plagg i military, men än så länge ekar den färgen tomt i min garderob. Jag tror nog att jag måste se dem först (och kanske prova) innan jag bestämmer mig!


Oj vad jag har varit effektiv idag! Har gjort ordning i Molly-garderoben. Har fixat det mesta med poolen, det vill säga gjort rent pool-locket, burit upp pump och tillbehör på vinden. Har tömt ut det sista vattnet ur poolen och städat efter mig i trädgården, sorterat bort några hinkar grus från barr. Kånkat upp poolen på vinden med P-O´s hjälp. Gjort middag och nu har jag en äppel/vinbärspaj i ugnen. Dammsugit två gånger, tagit rätt på tvätt och plockat ur diskmaskinen. Nu är jag så trött så att jag bara vill gråta, men pojkarna har sovit idag så kvällen blir lång.

Hoppas du njuter av lite söndagslugn!
Kramar i massor

4 kommentarer:

  1. har den kommit in till Smultrongården? Är så intresserad av den gröna (bra att vi inte har samma storlek alltså) men vet inte hur den är storleksmässigt o i kvaliten, är den sån som sticks eller inte?

    SvaraRadera
  2. Utan tvekan chalk tycker jag, den klänningen ska vara i chalk :) Jag tror inte du försvinner i den?!!! Du bär upp både kalla och varma färger, det syns på alla bilderna. Va fin layouten på din mydiga blogg blev när du grejade om.
    Tack för att du bloggar.

    SvaraRadera
  3. Anna: Nej, inte än!!!Det är bara jag som klurar...

    Kicki: Tack själv! Jag skall kolla på dem live för att avgöra :)

    SvaraRadera
  4. Hej grön säger jag den andra är inte så fin. Ser lite tråkig ut brunt eller grått kan du ju ha till. MATCHA KLÄDER ÄR JU DU DUKTIG PÅ .HA EN BRA MÅNDAG LENA

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails