Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

tisdag

Energidränage...


Hallå där :)

Nu kom solen minsann! Hade trott på fint väder hela dagen därav klänningen idag.

Dagen innebar öppning och sedan en hel del fix och trix. Ny inskolning, nya barn, packa upp två microvågsugnar och möblera om i personalrummet. Ringa telefonsamtal och svara på mail.

Jag tycker om mitt jobb men just nu känner jag att jag är på noll. Jag orkar inte riktigt. Jag känner mig ledsen, trött och rätt eländig. Jag kan inte gå in på detaljer här, men det stormar runt mig och jag har varken kraft eller energi att ta tag i det.
Det känns bara så fruktansvärt orättvist alltihop! Som att jag kämpar vid vattenytan och människor runt omkring mig försöker trycka ner mig under.

Jag vet att jag kommer igen. 
Det som inte dödar härdar, men det är så förbaskat tufft under tiden...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Inom tre veckor skall kapsel två komma till butikerna. Jag har hört ryktas om att Lovely knit ingår i den leveransen. Jag tycker verkligen om den koftan!!! Blir glad av färgerna och mönstret!
Jag skulle vilja ha en i rött tror jag! Och strumpor till kanske?




Military är också snygg, men inte lika färgglad!


Denna sedan, åh vad jag längtar!!!!

Ser du fram emot något speciellt som skall komma?
Mollys eller annat?

Ha en bra dag!!!
Helénakramar

11 kommentarer:

  1. Jag ser fram emot precis samma plagg som du :-)
    Ha d gott!

    SvaraRadera
  2. Å, vad trist det är när man hamnar i en sån situation. Nu gör du säkert vad du kan för att göra allt bra och slippa oro mm, men jag brukar alltid "ta tjuren vid hornen" och säga ifrån alt. prata ut om det som är jobbigt och det brukar oftast sluta bra. Men som sagt - du har säkert koll på hur du fixar det hela bäst!

    Jaaa, jag ser också fram emot nästa släpp; koftan längst ner i ditt inlägg är grymt snygg!

    Kram!

    SvaraRadera
  3. Hej Helena!
    Finns det fortfarande plats kvar till Odd Molly träffen på Smultrongården? Var kan jag anmäla mitt intresse i så fall?
    /Carolina

    SvaraRadera
  4. Peggy: Visst är de snygga!!!

    Mollyista: Det är en anonym person, det är det jävliga :(

    Carolina: Skick ett mail till helena.kampe@hotmail.com så skall jag vidarebefodra informationsmailet till dig :)

    SvaraRadera
  5. Det finns så många otacksamma och bittra människor runt omkring oss tyvärr.. Försök sätt dig över dem och tänk att problemet ligger hos dem, inte hos dig. Du är en superfin människa och vill alltid alla väl, du skulle behöva tänka lite mer på dig själv ibland.. Elliot, Johnny och jag kommer sakna dig till hösten, för oss har du alltid varit toppen! Kram!
    PS! Kanske skulle satsa på en röd kofta, jag sålde ju min svarta!:)

    SvaraRadera
  6. Rosie: Om du visste vad glad jag blir!!!!Jag anstränger mig verkigen för att vara en bra medmänniska, att dåp få en massa skit, det är extra tufft :( Tack för stöd och omtanke och ni kommer att vara saknande hos oss!!!!Kramar

    SvaraRadera
  7. Du har inte funderat på om du själv är skyldig till en hel del negativa händelser. Ditt karma kanske inte är så bra, pga hur du beter dig mot andra. Att gå in i själv och se hur man själv beter sig mot andra kan ofta ge svaret till människors "dåliga" beteende mot en själv.
    Hur är du mot andra? Är du verkligen så som du vill göra sken av i din blogg? Kan du ta kritik tex, dvs ta till det andra säger till dig om dig om lära dig något av det? Eller gör du som en tjurig barnrumpa och tycker att alla som säger emot dig, eller något negativt om dig är elaka, orättvisa och bara vill dig ont? Kanske ska du se till dig själv först innan du dömmer andra.....

    SvaraRadera
  8. Anonym: Ja du jag tycker verkligen att jag behandlar andra som jag vill bli behandlad själv. Sättet du skriver på verkar tyda på något annat. Jag tycker jag är rätt brutalt ärlig i min blogg och jag gissar att de flesta upplever att jag är just så som jag skriver om. Dömer jag andra? Jag tycker att det är sorgligt att INTE kunna stå för sina åsikter. Varför är just du anonym? Är det lätt att skriva ett inlägg med antydningar utan att behöva stå för det?

    Jag vill inte på något sätt påstå att jag är genomgod, men jag har verkligen för avsikt att vara en bra medmänniska, jag ställer upp, jag stöttar och många gånger på bekostnad av mitt eget välbefinnande. Jag har jättesvårt att ta kritik som är ogrundad och framförallt anonym! Men jag vill ständigt förbättra mig och förändra mig till det bättre. Du kan väl berätta för mig på vilket sätt jag varit en tjurig barnrumpa?

    SvaraRadera
  9. Hej! Ta inte åt dig av de negativa åsikterna runt dig! Du ska se om dig själv och din familj och så får alla andra sköta sig själva! Du sprider mycket glädje i bloggen, och jag är övertygad att du även gör det på jobbet. Håll huvudet högt och fortsätt på det sätt du gör! Go girl! /Ellenor

    SvaraRadera
  10. Men som du skriver i din blogg är det tydligen inte bara anonym kritik du har svårt att ta.... Det tycks vara så att så fort någon inte tycker som du får du problem att hantera det. Så fort någon, vem det än är, säger vad de tycker tar du illa vid dig om det råkar gå emot dig på något sätt. På ett sätt tycker jag synd om dig, i din blogg lyser ditt dåliga självförtroende igenom så starkt. Du tycks hela tiden ha ett behov av att bli bekräftad, sedd, omtyckt mm. Och du måste hela tiden påvisa hur duktig du är, vad du gör för andra, att du finns.... Jag tror att du känner dig rätt tom och ensam egentligen, och därför vill du bli sedd så mycket som det bara går för då hålls ensamheten på avstånd. Ta itu med de demonerna så mår du bättre och får bättre karma.

    SvaraRadera
  11. Jag tycker inte du ger sken att vara speciellt god eller så i din blogg utan tvärtemot en ganska vanlig människa med många sidor bra eller mindre bra.

    Vi strävar väl alla efter att vara så bra som möjligt. Man mår bra när man har en bra bild av hur man är själv. Negativ kritik kan därför vara förödande för ens självkänsla och hur man mår.

    När kritik framförs där du kan misstänka att syftet inte är positivt dvs inte för att förbättra något utan snarare för att skada och dessutom anonymt så att det inte går att bemöta, ska du lämna det utan att ta åt dig.

    Den så kallade kritiken i din blogg och många andras bloggar av typen, du köper för mycket kläder, du köper för dyra kläder, du har fel kläder osv osv är inte kritik utan anklagelser med bakgrund i vad en annan människa har för värderingar på tillvaron.

    Kritik ska ha ett syfte. Om man misstänker att det är för att man är avundssjuk eller tycker att andra ska leva efter sina normer och värderingar då kan man behålla den för sig själv. Om man vill förbättra en situation och tror att man kan hjälpa till, då kan man ge konstruktiv kritik dvs att man har en idé om hur saker kan förbättras och framför den i en trevlig ton.
    Jag blir lätt irriterad när folk kritiserar mig, vet oftast vad jag har gjort för fel själv. Å andra sidan inser jag att kunna ta kritik är en viktig egenskap för att utvecklas och något jag borde bli bättre på.

    Det jag vill säga är att ta åt dig av den positiva kritiken du ofta får här, lyssna och begrunda den konstruktiva kritiken när du får den och skit i alla andra surkart som bara vill förstöra och ta ner en.

    Kram
    Cissi

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails