Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

torsdag

Nu måste jag fråga igen...

....alltså, vilken värdelös informationssida PIM har! Nu måste jag fråga dig som vet, för att klara nivå 1, är det bara en examinationsuppgift man skall skicka in? Eller flera? P-O hade uppfattat att det var fem stycken så ingen av oss kan riktigt utläsa den informationen *hmmmpf*
I alla fall så fick jag snabbt ett svarsmail igår och satte igång. Samtidigt lekte barnen bibliotek bredvid mig, det vill säga, de drog ut 150 böcker och radade upp på Crosstrainern och sängen. Höll på ett tag och skickade sedan in en uppgift. Den stora frågan är då, kommer det fler uppgifter för nivå 1?
P-O gjorde det samma när jag var "klar". Lade mig och läste en stund och somnade tidigt!

Aj, idag har jag superont i magen och är svullen, så typiskt när vi skall fotografera oss. Det blir ju inte bättre av att försöka hålla in magen (jag menar, det gör ju inte mindre ont precis). Skulle försöka välja kläder som inte är så färgsprakande. Det är barnen som skall synas på fotografiet tycker jag. Likaså i arbetslaget, det är trevligare om det inte blir ett enda gytter av färger och mönster.

Måste börja tidigare för att vi skall fotografera oss i ledningsgruppen klockan 07:40. Sedan måste jag jobba över för jag har en sjuk kollega.
Skall nog ta och veckohandla i kväll, imorgon får vi lön, men det är inte så lockande att sluta 16:30, hämta de stora och sedan handla, en fredagkväll....

Dagens outfit:
Everyday long cardigan i almost black (storlek 0)
100 gr cotton jersey l/s i almost black (storlek 0)
Blues skirt (storlek 0)
Träskor från Calou






7 kommentarer:

  1. Det är bar 1 uppgift på PIM 1, ett veckobrev som ska skrivas efter alla regler, sen är man godkänd. Victoria!

    SvaraRadera
  2. När jag gjorde pim för ngt år sedan var det bara en uppgift för varje nivå som skulle in.
    Men det var petnoga att allt var exakt som det skulle.
    Lycka till!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Vad fin du är! Beundrar dig för att du klarar vardagen så bra trots stor familj. Ha en bra dag! Kram

    SvaraRadera
  4. Har ju precis gjort det. En uppgift på varje nivå bara. Först gör man ju ett litet "prov" för att komma åt examinationsuppgiften. När den skickats in och godkänts låses nästa nivå upp. (Fast lektionerna och övningarna kommer man ju åt hela tiden...)
    Kram

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails