Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

onsdag

Vinter?


Hej där!!!

Jag gillar hösten, men inte vintern, tyvärr! Jag avskyr att frysa. Jag gillar varken snö eller snöaktiviteter. Men jag älskar julen så fram till januari är jag med på noterna. Sedan skulle jag helst vilja gå i ide, bort med januari och februari från almanackan!
Det kommer dock lite fina vinternyheter, även om de tillhör höstkollektionen och kommer i augusti *hmmm*

Mössan är urgullig tycker jag, tyvärr ser jag ut som en spermie, oavsett mössa så jag har svårt att tänka mig att jag kommer betala dyra pengar för en mössa...

Supersnygg jacka! Praktisk i vintage chalk, jag menar...leriga händer, skitiga vinterstövlar mot jackan när jag bär barnen...men ändå ;)


Coola skinnhandskar! Skulle passa min Once in a lifetime coat!

Dagen har varit händelserik! Jag är så trött när jag går upp, men jag kommer in i någon slags andra andning. Hann båda sätta på tvättmaskin, tumla och lägga tillbaka tvätt. Sätta på en diskmaskin och plocka ur densamma. Dammsuga gillestugan samt Williams och Tildes rum i källaren, rev av markplan lite snabbt också!
Lämnade de små och P-O lämnade mina stora!
Redigerade i vårt personalschema för femtioelfte gången! Sedan rullade dagen på i ett raskt tempo.

Hämtade barnen och vi tog bilen hem. Leon ville bada, jag tog av pool-locket och så badade tvillingarna med Arvid. Jag beställde mat från pizzerian och betalade räkning, plockade och satte på en tvätt!
Vi har precis fikat lite!!
Nu skall jag testa att hemmableka tänderna lite!

Kramar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails