Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

onsdag

Tröst!

Hej där :)

Sitter här och väntar och väntar på en sida som laggar hela tiden. Har fått en glimt av kollektionen, har hittat några riktiga godingar, men rätt mycket känns som att "det här kan vi". Bara nya färgställningar helt enkelt...

Skall dock bli väldigt roligt att se kläderna live och det skall bli trevligt att träffa lite vänner och bekanta!
Igår tröstshoppade jag! P-O skall möta upp underbara Helena från Smultrongården när hon är på väg hem! En kofta och en topp!
Har haft dem i åtanke sedan jag var där sist!
P-O skall hämta ut Lovisas mobilabonnemang också! 

Barnen brukar tycka det är roligt med klädvisning så det gör inget att de är här med mig. Det viktiga är att P-O hjälper mig med röj och fika senare!

När jag kom hem från jobbet var jag så trött så jag höll på att börja grina. Hann få av barnen smutsiga kläder och värma mat till dem när Helena kom och ville låna dem till sig *räddande ängel*.
Jag fixade lite käk till P-O och mig. Gjorde fint på köksbordet och lade upp alla kläder som är till försäljning, märkte upp dem också så kan folk bara titta igenom om det är något intressant eller inte.
Gjorde rent i badrummet och satte på disk och tvätt.
Det är gudomligt skönt att få andas lite här hemma, fixa och dona utan att reda i konflikter.


Väntar och väntar...



Ha en bra kväll!!!!
Helénakramar

2 kommentarer:

  1. Mmm jag försöker också komma in och kolla men det är ju helt hopplöst!! Jag får kolla på lördag istället när jag ska ha party! Kan tipsa om att kidzshopen har nya Nova Star kläderna nu, man kan förboka dem. Du får dock söka på Nova Star för att kunna se dem.

    Fick hem min fina long cardigan i färgen chalk idag, underbart fin så jag har redan beställt en i military också! Hoppsan! :-O ;-)

    SvaraRadera
  2. Jag har också väntat och väntat på MeandIs hemsida, men jag håller med dig och tyckte faktiskt att det varit så de senaste kollektionerna att det är same same. Jag gillade i allafall tröjan med rymdtryck, verktyg och den turkosa med hund på både fram och baksida till min treåring. Storebror på 6 år känns för stor för kläderna nu. Efter att läst här om Nova Star väntar jag spänt på att de ska kunna beställas.
    Koftan du väntar på har jag köpt i Military och jag gillar modellen jättemycket och skulle kunna tänka mig en i indigo eller svart också. Tänkte att jag skulle avvakta de andra koftorna innan det blir fler köp. Det ska bli roligt att få ditt omdöme om kläderna live.
    Trevlig kväll!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails