Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

torsdag

Mycket snyggt!!!!

God kväll :)

Hemma efter en intensiv men väldigt rolig dag!!!! Var färdig tidigt här, efter att ha röjt, diskat en diskmaskin och dammsugit så tog jag med mig barn och packning till förskolan. Luca kunde ha stannat, han tog av sig skorna för att gå in och leka, skönt! Behöver nog inte oroa mig för att han skall vara ledsen när jag lämnar på måndag (han byter avdelning). Packade upp alla kläder och pratade en stund med personalen.

Åkte förbi återvinningen med skräp och for vidare till Gyttorp.

Pussade massor på barnen och gick igenom deras väskor. En resväska var pappas så jag behövde tömma den. Smutstvätt i en tygkasse och sedan rent i Williams väska.

När jag hade sagt hejdå till barnen så åkte jag ut till Smultris. Gissa om det var skoj att se klädrummet! För det första hade det försvunnit massor på rean! För det andra hängde där massor av fina nyheter!

Det är 50 % på kvarvarande mollysar (finns en del i "underkläder" i lite powder, kettle coat, prairie dress i almost black, livealot i dark powder, jeansjackor med och utan emblem från storlek 2 och uppåt, lite linnen och bastoppar finns det också! Är du intresserad, ring 019 222 555 på lördag, eller maila!)

Gjorde i ordning en "vägg" med 70 % rea, ställde träskor från 2009 vid en rea-sektion, strukturerade om bland 50 %-rean. Fyllde sedan på med massor av snygga herrkläder!

Provade förstås lite nyheter. Dessa raringar fick följa med hem (lite otippat eftersom jag tänkt mig Fondan i military...men den blå var så mysig! Koftan har en jätteläcker färg!) Jag är ju inte så krånglig så där...kan alltid tänka mig flera olika färger och då gör det mig inte så mycket vilken det blir...)


Fonda dress i lite indigo (photoshoppad av Lisen...men färgen stämmer väldigt bra!)





Wool mix long cardigan i vintage powder.

Måste erkänna att jag faktiskt är väldigt sugen på en Everyday long cardigan i almost black, lite oväntat. Men jag skall hålla mig till nästa släpp och se vad som kommer då!

Annars har dagen gått åt till att hjälpa kunder, plocka, ta betalt, fixa med fika, märka och annat skojsigt!
Jag tycker att det är så himla roligt att vara där ute!!!

Åkte vid fyra till en pappa som stod vid grillen *underbart*. Vilken fantastisk lyx!
Massor av olika grillade saker, ugnsbakad färskpotatis, grönsaker och såser. Hade varit gott med vin, men jag skulle ju köra hem!

Vi stannade till halv sju, Leon somande i bilen och han sover nu i sin säng. William sitter vid datorn, de andra tre ser på film. Jag tvättar och plockar och packar upp.

Ha en trevlig kväll!!!!
Helénakramar

8 kommentarer:

  1. Åhh, vad fin Fondan är. Vad kul att du fotade, när man inte sett den hittills. Var på Smultrongården förra helgen, och skulle fynda, men fick med mig en Branting-tunika istället. Kul! Tyvärr är det för långt dit, annars hade jag nog åkt dit nu på lördag för att klämma lite på de nya OMen! Kram/Ellenor

    SvaraRadera
  2. Himla fina köp! Särskilt Fondan..hade oxå bestämt en military men trodde den var LITE military så som Lisen photoshoppat, men den mörka förstod jag idag att det var...trodde jag sparat 1700kr och var glad men har precis suttit o dreglat över lite indigo- den är ju bara FÖÖÖÖR fin!=) Måste nog ha en sån....=)

    SvaraRadera
  3. Åh vad fin den ljusblå Fondan var :) Supersnygg till solbrännan!
    Jag åkte in till stan för att spana lite, men här har inga höstkläder dykt upp än :( Hur såg den ut i military?
    Kram

    SvaraRadera
  4. Ellenor: Tunikorna/klänningorna från Branting är grymma!

    Filippa: Ja, jag föll för den på en gång!!!

    Nina: Jag har inte sett den i Military alls, Smultris har inte tagit in den...

    *kramar*

    SvaraRadera
  5. Jättefin Fonda! Jag är också sugen på en svart cardigan men tänkte vänta tills den svarta wigwamen kommer in och beställa båda samtidigt.
    En fråga..jag mailade Smultrongården för ett par dagar sen med en förfrågan om en chrysalis minigown, vet du om det finns någon kvar i stl 4 för jag har inte fått något svar än och jag letar med ljus och lykta efter en sån.
    Mysigt med grillat! Det har vi också gjort ikväll!

    SvaraRadera
  6. Marita: Åh, jag minns inte, men jag tror att det är en mindre som hänger där...Ring på lördag så får du svar direkt!!!Kram

    SvaraRadera
  7. Hm, jag hade ju förbeställt en Fonda i military från Smultrongården och fick mail av trevliga Eva idag att de tyvärr missat att meddela mig att de inte tagit in den. Nu vet jag inte vilken färg jag ska satsa på och om jag ens kommer att få tag i den någonstans......... Men den ser fin ut i lite indigo - är den BLÅ och inte lila? Vet du vilka andra färger de har tagit in på Smultris? Eller ngt annat plagg som matchar Lovely knit i military som jag också hade beställt?

    /Zun

    SvaraRadera
  8. Zun: Den är inte lila utan verkligen babyblå. Åt det "grå hållet". Jättfin verkligen, men kanske inte till LK i military...vintage chalk är mer år det beiga hållet, ganska mjuk i färgen, den skulle passa fint till LK. Annars finns det dark indigo, den går åt det mörkblå-mörklila hållet. Och så almost black förstås, som också skulle vara snyggt till LK tror jag. Lycka till!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails