Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

torsdag

Snabbmat!

God kväll!!!

Äntligen hemma efter en lååång dag.
Satte igång och röja lite i morse. Gick upp med kläder på vinden, riktiga sommarkläder som inte känns aktuella mer än när det är mer än 30 grader varmt, som i somras när jag jobbade på före semestern *puh*. Lade upp lite barnkläder också som skall ut på Tradera till nästa vår. Gjorde superduperfint på min kofthylla, bomullskoftor i en hög, långa koftor i en, en hög med korta ullkoftor och en med längre...Nu ser jag bra vad jag har! Ordning bland byxorna också!
Bytte om till jeans (galen, jag vet!).
Hmm, sommarens allt svullande har verkligen satt sina spår, men men. Någon gång när jag känner mig starkare skall jag dra igång med träningen igen. Men inte nu. Unnar mig att låta bli!
Organiserade om i en byrålåda på samma gång, skönt!

Åkte förbi återvinningen och lämnade sedan barnen på förskolan.
Sedan var det dags för jobb! Inskolning, schemaarbete, disk efter lunchen, egen lunch, utevistelse och ledningsgrupp. Det var trevligt att återse alla och jag fick skratta hjärtligt, det behövdes verkligen!

Stängde på fritids och åkte sedan till Maxi. Mådde superilla och gick som en zombie bland hyllorna. Knepigt!
Skulle försöka hitta lite snabbmat till P-O och mig, de dagarna vi inte har rester vill man ju gärna få med sig något matigt till jobbet...det blev dels lite färdigrätter från Dafgård, några pajer, ostkaka, soppor...

Åkte hem, packade upp, snabbröjde, diskade, på med tvätt och diskmaskin.
Dammsög och så var det blöjbyte för Luca..

Nu sitter jag och hämtar lite kraft!

Den här klänningen nedan tycker jag är riktigt snygg, provade aldrig vårens, men jag skall nog allt kika på den här när den kommer till Smultrongården!

Ha en trevlig kväll!
Kramar

1 kommentar:

  1. Jag är också sugen på den. Köpte ju vårens grå/ljusblåa variant. Har visserligen inte använt den så mycket, men det är en riktigt skön och väldigt vacker klänning. Ha en skön kväll och tanka massor av energi! Kram från Mollyista

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails