Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

tisdag

Neverending story

God morgon :)
Min bok tar aldrig slut! Den är bra men har inte riktigt det där drivet som gör att jag vill läsa, läsa, läsa...Igår kväll låg jag en timme och tänkte läsa ut den. Tror ni inte att ögonen började falla ihop trots att jag bara har 20 sidor kvar. Egentligen de bästa sidorna i en hel bok. Tycker dock att det är liiite tröttsamt att huvudpersonen ALLTID skall utsättas för fara mot slutet. Ge mig något nytt!

Ägnade annars kvällen åt mys med barnen, hushållssyslor, pappersarbete. Åh, det är jämt så mycket papper som skall fyllas i, godkännanden, scheman, adressuppgifter x 5. Typ.
P-O beställde sig en iPhone 4 igår, nu får jag se vad han tycker om den, och se om jag skall slå till på en likadan så småningom. Tack för alla tips och tankar jag fått kring mobiler!!!

Dagens outfit:
Good t-shirt i grey melange (storlek 0)
Baslinne från Gina Tricot
Byxor från H&M
Träskor från Calou








Idag är det jobb till två...en mycket intensiv dag! Massor av inskolningar + att hela nya gruppen kommer och hälsar på! Samt ordinarie barn förstås. Men nu är vi full styrka i alla fall!

När jag slutar skall jag hämta barnen på förskola, fritids och sedan skall vi åka ut till Kumla, handla mer sten till framsidan. P-O skall väl anlägga det sista snart!

Ha en bra dag!!!
Helénakramar

1 kommentar:

  1. Enkel snygg klädsel där fina Du framhävs istället för kläderna! /Katarina

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails