Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

söndag

Höstshopping!


Underbara människa!!

"Det var så trevlig å treffe deg IRL!!! Snygg og trevlig var du!Og fantastisk energi som du utstråler...
 Du forstår hvorfor jeg aldri kunne ha et blogg når det tar så lang tid å skrive et takkemail. 
Jeg er også elendig å kommentere men du skal vite at jeg leser ditt blogg hver dag:)
Håper at vi kan treffes igjen. "


Jag var bara tvungen att visa det fina mailet jag fick från Mirjam (April). Jag blev så glad! Och vilken fantastisk vacker kvinna, sprudlande och sedan den underbara norskan, man smälter!!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Idag har vi shoppat lite!
Först satt Tilde och jag vid datorn och gick in på H&M online, tanken var att hon och jag skulle gå på stan någon gång och handla vinterskor och jacka till henne, men jag inser att det är svårt att få till. Jag skall vara på Smultrongården nästa lördag med så jag tror att P-O halshugger mig om jag säger att jag vill ha en dag på stan med...
I alla fall hittade vi det vi tänkt oss så vi var mycket nöjda båda två!





Vi käkade lunch och åkte sedan ut till Skopunkten! Det här är skörden:



De längst bort till vänster är lite grövre som Tilde kan ha till skolan, de som är närmre skall hon ha till "fint", disco, shoppingturer osv. De närmast i bild skall hon ha som inneskor i skolan.
Längst bort till höger står Williams nya höstskor och de två likadana skall faktisk småpojkarna ha. Jag var lite kluven om det var tjejkängor, men de påminde mycket om de som fanns på herrsidan, jag frågade en kund som tyckte man kunde ha till pojke. Enligt expediten var de inköpta till pojkarna (men hängde bland flickskor). Tänkte att grabbarna skulle ha dem till snyggt, till skinnjackorna (alltså inte på förskolan) bland annat.

På vägen hem gick vi in på Lager 157, skulle ha jeansleggings till mig, men de var slut. Istället köpte vi två linnen till Tilde och bälte till William.

Nu måste jag förbereda inför kalaset!
Kram kram


6 kommentarer:

  1. Hej!

    Du har en läsvärd blogg och alltid fina outfits. En liten undran bara, varför skriver du vilken storlek du har på kläderna? Om man gör en provning kan det vara relevant annars inte, tycker jag.

    Cilla, storle 36 på skorna ;)

    SvaraRadera
  2. Tusen tusen takk, Helena. Du er så snill mot alle!
    Klem, Mirjam

    SvaraRadera
  3. Cilla: Därför att innan jag gjorde det fick jag frågor nästan varje dag om vilken storlek det var på kläderna (på Odd Molly-plaggen) De är ju rätt hopplösa i sitt storlekssystem och jag misstänker att de som är i min storlek undrar vilken storlek de skall välja..Men än har ingen frågat om något annat plagg eller skostorlek...Men så är det ju en Mollyblogg också :)

    Mirjam, Tack själv!!!

    SvaraRadera
  4. Jag håller med: jag blev också kär i norka Mirjams uppenbarelse, hennes varma person, så härlig och får andra att må bra.

    Och Helena, tack för att du stod ut med veliga jag igår. Jag var faktiskt värre än vanligt. Jag var helt säker på att jag skulle ha minst en 327:a men istället blev det beslut om 2 remix blusar.. Träffen kom för mig lite för kort in på kollektionssläppet ;-)

    Stor kram till er båda, fina tjejer!

    SvaraRadera
  5. Vet du gjorde en beställning via skopunkten webb butik...köpte fina stövlar till tjejen och så skulle såklart prinsen ha ett par boots fick välja...tvekade och funderade kanske tjejboots...när de kom hem VAR DET TJEJBOOTS rosa foder haha....men han är så stolt och ska ha dem " de är så snygga mamma" vill ha dem!! plutten så fine är de nöjda så lets go!!!

    Kul med lyckad shopping!!

    kram på dig

    SvaraRadera
  6. Min Milli!! Hon skötte om mig och min lillebror Jonatan när vi var små <3
    Månag kramar!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails