Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

tisdag

Oändligt tacksam!

Hej där :)

Vet Du hur glad jag blir av att läsa dina fina kommentarer? Att just Du tar dig tid att både läsa och sedan kommentera det jag skrivit.
*tack*

Det kanske inte undgått dig att jag sista tiden mått dåligt. Jag kan av förklarliga skäl inte skriva allt som jag skulle vilja här i bloggen, dels för att jag inte "får" och dels av respekt för de människor jag har i min omgivning. Jag kan inte gå in på det som händer och sker nu, men jag har det tufft på många fronter och det sliter och drar. Det är väl ingen slump att jag i det läget inte orkar med mig själv heller, jag vet att det hänger ihop, hela jag. Och hur klokt jag än kan resonera så hjälper det inte när motivationen eller livsgnistan inte finns där.

Varje gång jag loggar in och ser dina värmande ord så växer jag lite grann och jag hoppas att jag skall stå rakryggad och stark igen. Jag vet också att jag balanserar på en skör lina och att "minsta lilla" får mig på fall.

Det är ju ingen hemlighet att jag brottas med ätstörningar men att jag själv ser mig som "nykter". Jag har lärt mig nu att jag inte är helt frisk i det avseendet att jag inte kan dra i handbromsen. Jag trodde det, men halkar dit gång på gång på gång. Därför vågar jag inte göra stora förändringar i varken diet eller motionsvanor. Jag kan aldrig göra något med måtta. Inget eller max.

P-O sade häromdagen något i stil med "Heléna, du har två lägen, supersnabb eller turbo". Det är verkligen så, jag är så förbaskat hetsig och blir så besviken när omgivningen inte håller samma takt. Jag kan inte träna 2-3 gånger i veckan, antingen är det ingen gång eller varje dag. Jag kan inte bara "hålla igen", det blir stenhård svält. Suck!
Varför är man så jäkla komplex?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Från det ena till något helt annat. Hur kommer det sig att produkter från Odd Molly som beställs från USA når svenska kunder före de svenska butikerna har fått plaggen. Är inte det helt sjukt?
Plagg som inte finns att köpa i svenska fysiska butiker eller web-butiker är redan levererade från USA. Knepigt!
Wigwam är en sådan, Continental knit dress en annan...
Borde man inte ge de svenska butikerna chansen att sälja i Sverige först innan de utländska tar mark?


Jag är hos pappa nu! Blir bortskämd med fika och "barnpassning". Sitter här och bloggar utan att känna stressen över mat som skall lagas eller golv som skall dammsugas! Det hann jag förresten på lunchen! Plockade ur diskmaskinen och tog rätt på tvätten. Dammsög också och kollade posten!
Turbo som sagt...

Såg i min mail nyss att jag fått kläderna från Nova Star, skall hämta upp dem på vägen hem *roligt*. De andra kläderna är också på väg!
Då kan jag lugna mig lite. Jag gillar inte att ligga ute med pengar utan att få sakerna levererade. Oerhört trevlig mailkontakt har jag dock haft! Med min härliga me&i-säljare Pia också som beställt en cardigan till Leon!

Nu skall jag kika lite på tv och njuta av nuet!!
Stora kramar till dig, du underbara människa!

6 kommentarer:

  1. Hoppas du kan känna att du kan uppnå någon form av balans i alla fall, även om det är svårt. Bara att du är medveten om att det är så här är ju ett stort steg i rätt riktning! Önskar dig allt gott i detta!
    Ang. kläderna har jag för mig att det beror på att kläderna till den europeiska och amerikanska marknaden inte alltid tillverkas på samma ställe, därav de olika leveranstiderna. men visst är det irriterande...
    Kram

    SvaraRadera
  2. Det är så skönt att kunna bara vara hos sina föräldrar, eller du hos din pappa idag. Jag har spenderat 3timmar med min mamma nu mitt på dagen under tiden Axel var på förskolan då passade jag på o sticka in till Malmö o bara umgås med min mamma lite.

    SvaraRadera
  3. Jag hoppas att du snart kan hitta nån slags balans.....
    Tyvärr vet jag allt för väl vad du menar....är likadan....
    Just nu är jag nere i en svacka....jobbigt i det hela är att då står inte min bästa vän vid min sida...hon tycker inte om människor som mår dåligt...ist för att visa så sluter jag mig :(...Min make finns alltid där till 1000 PROCENT <3
    Hejar på dig och följer dig VARJE dag...

    Kramar MiA

    SvaraRadera
  4. För några år sedan hamnade jag själv i någon form av kris, det började yrkesmässigt men som också fick konsekvenser i det privata planet. En väldigt klok kollega gav mig orden "för att bli bränd måste man brinna"...
    Med en blick i backspegeln ser jag hur jag brann förallt jag åtog mig att göra, til 200%.
    Det är väl så att man vill, vill, vill hinna med - barn, man ,familj, hem, vänner, jobb,... sist på göra listan hamnar "ta hand om mig själv".

    Hoppas du kan se varningstecknen,lyssna på din kropp!!! Hitta harmoni med ditt liv.
    Kom ihåg att livet är NU!
    Ta vara på det!
    Var rädd om dig!!!
    /Marie

    SvaraRadera
  5. Lyssna på din kropp och ditt inre, låt var sak ha sin tid och dra ner. Jag vet!! hur otroligt svårt detta är men jag lovar dig, det går. Jag har varit där, på botten och fick börja om. Mitt kontrollbehov var inte nådigt och att min man stod ut är ett rent under. Du har bara ett liv och du styr över det!!!

    Kramar i massor.

    SvaraRadera
  6. Ibland tror jag att det vore väldigt nyttigt att kunna se sig själv med någon annans ögon. Jag förstår precis känslan av att inte trivas med sig själv och hur svårt det kan vara att ta sig ur en svacka. Men jag tror också att många är alldeles för hårda mot sig själva. Inte många skulle döma och racka ner på någon annan lika hårt vid en granskning som sig själva. I mina ögon är du jättefin precis som du är! Vad gäller allt som händer runt omkring dig så känns det som att du behöver omge dig med dem som ger dig energi tillbaka, som familj och riktiga vänner. Det andra som bara tar din energi behöver du göra dig av med. Du behöver inte det ändå och du skulle må mycket bättre om du inte lät dem tömma dig på den energin som du så väl behöver själv. Lättare sagt än gjort tyvärr, men lycka till och ta hand om dig!

    Kram Lotta

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails