Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

söndag

Trädgårdsarbete!

God morgon:)

Då väntar sista lediga dagen innan arbetet på Lundbyskolan börjar imorgon. Den skall fyllas med arbete i trädgården!

Igår köpte vi ett nytt träd, detta för att kunna ta bort sockertoppsgranen och plommonträdet. Igår kväll började vi såga ner trädet. Barr barr barr. Överallt! Lade de nersågade delarna på en presenning, Sedan satt P-O, Li och jag där, försökte sorterade bort det svarta gruset från all barr. Vi gav upp efter en timme ungefär, då ville jag gärna "göra kväll". Tänkte fortsätta nu på morgonen, men det har regnat och alla barr klibbar fast sig på stenarna...P-O kom på att han kan gräva bort allt grus, lägga i en hink så kan vi sortera senare....Det viktiga är att få bort stam och rot idag! Så att han sedan kan plantera det nya trädet i närheten..

Annars ägnade jag kvällen igår åt att baka två kladdkakor till på onsdag då jag skall ha me&i-visning. Nya kollektionen släpps då, roligt! Barnen och jag hjälptes åt att plocka av vinbär. Vi åstadkom ungefär 3 liter som jag frös in. Någon annan dag får vi ta resten. Synd att bara låta gå till spillo. Målade även ramen till fönstret en gång till. Tyckte nog att jag var färdig, men P-O menade att man bör mål två lager...

Dagens outfit:
Fonda dress i pink
Leggings från Gina Tricot
Träskor från Calou







Titta vad jag har ägnat morgonen åt! Gick ut vid sju, satte fast ny tätningslist och häktade på fönstret. 
Målade både karm och fönster en gång till!
Jag måste säga att det är långt ifrån perfekt, men med tanke på att det är första gången i mitt liv som jag målat ett fönster så är jag jättenöjd och stolt!



Har dammsugit och tagit rätt på tvätt, nu skall jag klä på barnen!
Ha en bra dag!
Helénakramar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails