Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

lördag

Smultrongårdens web-shop (och jag har en MANLIG läsare)

Nu är Smultrongårdens web-shop igång, den kan du hitta här!


Vi har haft en mysig dag och med en riktigt glad svärfar! Först hämtade P-O och barnen honom i Fjugesta, sedan tog de med honom till kyrkogården där P-O´s mamma är begravd. 
Tyvärr har jag aldrig fått träffa min svärmor.



Vi åt god mat från pizzerian och farfar åt verkligen upp hela sin pizza. Vi hade ett tight schema och for direkt efter maten. P-O och jag hann prata massor i bilen, farfar roade nämligen barnen hela tiden, skojade och busade och skrattade.

På Plantmarknaden hittade P-O en klotlönn, han hade lite svårt att baxa in det i bilen, men lyckades. (Obs, det är inte trädet på bilden, men detta är en bild på en klotlönn!)
Vi fikade så det stod härliga till, massor av gott fanns det i caféet!



P-O fick verkligen skynda på hemåt för vi hade beställt färdtjänst till klockan tre.

Vi lämnade av farfar till taxichauffören och sedan åkte jag till Maxi för att kompletteringshanda samt förstås inhandla det obligatoriska lördagsgodiset! Träffade på Anki i affären. Vi pratade om en hel del och så visade det sig att hon fått reda på att jag har den här bloggen (trodde jag hade berättat om den). Det roligaste av allt var att hon fått reda på det av en bekants man som är en flitig läsare av min blogg. 
Jag blev så glad. 
Tänk att jag har en manlig läsare :)
Jag vet att P-O läser och Christer. Nu vet jag att du S läser också, roligt!!!!
Kan det vara så att jag har någon mer manlig läsare? Vore himla roligt om du vågade slänga in en kommentar här i fältet!!!!

Åkte hem, packade upp och dukade fram baguetter, salami, brieost och keso till kvällsmat. Ett glas rosé också förstås!

Luca var ledsen för det var dags för nummer två. Låg med honom i sängen och upptäckte en FÄSTING. Varken jag eller någon av mina fem barn har haft en fästing förrän just idag. P-O tog kvickt bort den! Vi bestämde att barnen skulle bada så skall vi inventera dem noga efteråt! De har varit i badet i en halvtimme nu medan jag sitter här. Hör dem hela tiden, de pratar och leker!



Nu skall jag ta upp barnen. 
Tjing!
Heléna


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails