Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

onsdag

Jag tror jag blivit sjuk ;)

God kväll :)
Jag undrar om jag fått feber, eller lider av svårartad minnesförlust. Jag måste ha glömt bort hur man gör för att shoppa me&i!

Skämt åsido. Jättefin kollektion, det är inte det. Men jag säger det igen, jag kan det här nu. Jag har varit med i flera säsonger nu, jag kan turkos (till leda) och bilar och verktyg och grävskopor. Jag har alla färgerna på velourisarna sedan kollektioner tillbaka.
Jag ville liksom ha något nytt, något annat upptäckte jag. De plagg jag sett ut innan stämde väl sådär...
Det här blev det:
Luca får tröjan, mössan och byxorna. Den här limegröna skiljer sig från de andra plaggen i lime, är mörkare. Kändes liiite nytt! Sedan älskar jag den här modellen av plyschtröja, Luca har haft både igelkott och pussgroda. Modellen på byxorna är riktigt bra med bred resår nedtill och fickor. Sedan fick han matchande strumpor till!


Leon fick tröjan med rymdmotiv, den kändes ny i mönstret! Koftan var jättesnygg och han kommer att bli som en mini-P-O i den :)



Li fick denna klänning, inte alls så blå som bilden beskriver utan mer gråblå, som kjolen jag har ungefär! Byxorna var coola, yogapants heter de!



Det var allt! Varsin uppsättning fick de!

När gästerna gått hem och jag röjt bland leksaker, fika och kläder så satte jag mig vid datorn och lade en beställning på nya Nova Star. Skall tydligen komma in 20 augusti. Längtar!
Köpte de randiga tröjorna, en till dem var! Leon fick de svarta byxorna och Luca jeansen (eller tvärtom)





Nu måste jag plocka ur diskmaskinen och sedan sova, jag är aptrött!

God natt!!!
Kramar i massor

9 kommentarer:

  1. Jag blev lite nyfiken på mamma velourisarna? Var de nåt fina? Den ljusa med trollsländan på. (kopia på chill norway?......)
    Mia

    SvaraRadera
  2. Den var fin! Som en enkel enkel variant av Fondan. Den var rar, speciellt nedtill! Sedan fanns det fina "tunikor" som inte var i velour också, den som heter kurbits...

    SvaraRadera
  3. Känner lite som du gällande meandi men något ska väl slinka ner den blåa dragonflytunic tänkte jag med men som ovan nyfiken på mamma aldrig kollat en på de men den sandfärgarde fonda typen och någon grå gäller att spana in...
    Du är fin idag med...gillar ju svart har allt i svart...tråko jag är men men that`s me !!!
    Ha en bra dag och hoppas du snart får sova bättre inte tänka på dumhetet!!

    Kram kram

    SvaraRadera
  4. Fin shopping! Känner lite som du, man kan Me&i nu. Jag beställde inte heller så mycket som jag brukar göra.
    Just nu funderar jag på att lägga till ett par yogapants till Novali men är lite osäker på storlek. Hur lång är Li nu och vilken storlek tog du till henne?

    SvaraRadera
  5. Hej!Jag håller med dig om att det var lite för mycket upprepning i mönstren, jag hade väntat mig lite mer nyskapande om jag ska vara ärlig.
    Men ett annat tips:
    Jag har beställde kläder från Pompdeluxe ( http://www.pompdelux.se/ ) en gång tidigare (från vårkollektionen). De är lite annorlunda men var väldigt fina. De släpper höstkollektionen om nio dagar - kan vara värt att kika tror jag. Tänkte beställa lite till min skrutta därifrån. Hon vill bara ha klänningar nu oc de brukar ha fina. Men fina killkläder också. De har en lite "ljuv" lantlig stil, kan man kanske säga. Jag gillar inte bara det, är egentligen mycket för färg, men kan vara kul att ha ibland. (Och deras reor var jätteprisvärda - 50% och det blev massor av kläder för en femhundring då. )
    Just a tip. :)
    Ha det bra!
    Sara

    SvaraRadera
  6. Anna: Hmm, jag vet inte riktigt hur lång hon är, typ 105 kanske...tog 110/116 till henne, hon har rätt långa ben...

    Sara: Jag har kikat lite på de kläderna, fina!!!

    SvaraRadera
  7. Vilken sida beställde du Nova star kläderna ifrån?

    SvaraRadera
  8. Älskar oxå Nova Star. Har precis beställt en massa....återkommer år efter år och nu finns de upp till stl 150 vilket är perfekt för min 9 åring som älskar de mjuka muddarna. Me and I är inte så kul denna säsongen så jag kommer nog inte köpa ngt alls därifrån.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails