Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

söndag

Everyday is a Fondaday!

God morgon :)
Just nu är Fonda dress verkligen mitt favoritplagg, det är löst och ledigt, det är skönt och praktiskt och dessutom tycker jag verkligen om designen och färgerna! Upptäckte till min glädje att det går bra att matcha med brunt! Spoiler tank har beige kant och mina Nina från Calou har en beige kant. Det är de små små detaljerna som gör det!

Morgonen har hållit på ett tag, Luca vaknade vid halv sex. Vi låg och drog oss till sex ungefär. Frukost till barnen, jag satte mig med en skål yoghurt och läste lite *mysigt*. Gjorde barnen och mig i ordning.
Nu är det min stund med Dig!

Detta är dagens höjdpunkt, när jag unnar mig en paus, det mesta är "färdigt" och jag kan slappna av en stund. Just nu lyssnar jag på Camela Leierth, "So sad". Hade aldrig hört talas om henne före igår. Då sjöng hon live på Sommarkväll. Gillade henne från början, trevlig tjej! Och fin låt! Du kan lyssna på den här.

Jag kollade som sagt på tv, tvillingarna somnade vid niosnåret, Luca hängde med till halv tio. Då var jag rätt mör, tyvärr. Hade velat sett Mördare okänd. P-O och Lovisa såg på film i källaren, det är viktigt att ge de stora barnen egentid med sin förälder tycker jag!

Idag skall vi åka en sväng till Marieberg, P-O ville köpa sig något på Esprit. Jag har en bonuscheck på H&M, skall väl utnyttja den. Det är konstigt, jag tycker att jag nästan aldrig handlar där nuförtiden, ändå dimper det ner bonuscheckar titt som tätt. Men glad är jag förstås! Kanske är det de där småköpen som man inte tänker på...underkläder, smink, spännen...och så ordern med jackorna till barnen i somras förstås... 
Nu vill jag verkligen att det dimper ner lite kläder till barnen snart *orka vänta*

Dagens outfit:
Spoiler tank i chocolate (storlek 1)
Fonda dress i vintage chalk (storlek 0)
Leggings från Gina Tricot
Träskor från Calou (Nina)
Smycken från Efva Attling
Klocka från JETSET Addiction










Li i blus från Rockefella, jeansleggings från Kapp Ahl
Leon i tröja från PO.P, jeans från me&i
Luca i tröja från PO.P, byxor från Gangstar




Ha en skön söndag!!!!
Helénakramar




5 kommentarer:

  1. Jättefin outfit...fondan är verkligen ett plagg att kunna ha jämt..gillar den skarpt!!
    Barnen fina med såklart jämt och jämt...hoppas ni hittar nåt därute...säger som du handlar aldrig på h&m men måste vara de små inköpen som gör bonusen
    Längtar efter mina kläder som BÖR komma snart till barnen vill ha NU hihi alltid lika kul att få paket som julafton!!
    Idag får vi nog solsken vi håller tummarna härligt känner att det vill vi ha ...tvätt tjam här hemma!!
    Dina inköp igår wow...kanonfina!! Blusen ljuvlig i den lite lila skulle jag kunnan tänka mig men om den är sådär stor kommer jag inte känna mig hemma i den... fick hem min quicktip tunic..den älskar jag så snygg fina detaljer mmm love it!!!

    Kramar om dig idag och hoppas på en fin dag med fynd

    SvaraRadera
  2. Wow vad ursnygg färgen är! Särskilt till brunt så som du kombinerat -verkligen toppen! Du är tidernas kombotjej.

    Kram

    SvaraRadera
  3. Hej fint klädd som vanligt men du är mycket finare i tex lila skarp rosa blått alltså mer färg.Men detta är snyggt ändå.En skönhet klär i allt .Ha en mysig söndag Lena

    SvaraRadera
  4. Snyggt ! Denna färgen på Fondan såg helt hudfärgad ut på mej, men du klär i denna färg kanon =)
    Kram Åsa

    SvaraRadera
  5. Supersnygg! Funderade på att ta min almost black på lördag, men den sitter ju inte likasnyggt på mig som på dig... men men det får man ta! Eller så tar jag min vita tutu88. åh varför har man så svårt för att bestämma sig vad man ska ha på sig?

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails