Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

tisdag

Tack Bina :)

Hej där :)
Tänk vilken rolig funktion jag hittade i blogger som jag inte upptäckt tidigare, det finns ju statistik för min blogg! Hur människor hittar hit. Dels länkade webbadresser som dessa nedan, men även sökord för att hitta till min blogg. Det är ju lustigt vad många olika kombinationer som folk söker på. Jag har ibland funderat på HUR man hittar till mig, har ju förstått att många gör det via andra mollybloggare, men alla Icke-molly-fantaster då?...Jo, en hel del från Familjeliv och Facebook. Men många har helt enkelt sökt på mitt namn + blogg.
Roligt var det i alla fall att upptäcka den här statistiken!

Ett stort tack till Bina som länkar till min blogg, därifrån kommer absolut mest läsare :). Och ett stort tack till er andra också förstås!!!!




Dagen har varit rätt intensiv! Åkte tidigare för att hinna till jobbet och förbereda arbetslaget som vi skulle ha på morgonen (möte varje tisdag i hela arbetslaget). Vid halv tio fick jag besked att jag klarat PIM 2 *lycklig*. Vi hämtade Luca och åkte sedan till vårdcentralen. Fick ett vänligt bemötande av en barnläkare. Vi skall nu i två veckors tid ge honom ett preparat i maten (ett pulver att strö och jag har redan lyckats lura i honom det i saft, yes! Bättre än Lactulosen). 

Sedan skall vi ge honom microlax varannan dag i tio dagar. Sedan skall vi återkomma! Det kändes som att vi blev tagna på allvar den här gången. Laktosintolerans är tydligen mycket ovanligt i låg ålder och han uppvisade inga (andra) symptom för gluten så det uteslöt läkaren. Hoppas nu att vi får resultat på de här åtgärderna. Efter besöket åkte vi till Apoteket för att hämta ut medicinerna, sedan fick han välja sig en legogubbe på Maxi. Tillbaka till jobbet för att sedan sluta klockan 14:00.

Hämtade barnen och vi har precis ätit mellis. Jag gjorde de två "datorproven" för PIM 3 och har nu hämtat hem examinationsuppgiften. Oj, det blir tufft, men jag har ju ett par månader på mig. Skall först komma på en idé!

Nu skall jag ställa mig och grädda våfflor som blir dagens middag!
Längtar till dess att mötet är över och jag kan läsa klart min bok!!!
Trevlig kväll på dig!

1 kommentar:

  1. Scrollade snabbt igenom min google-reader... VAD KUL!

    *grattis*

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails