Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

måndag

Lärardag!


God morgon :)

Igår när jag hade bloggat ringde jag Anna för att kolla med henne om hon var intresserad av Kavatstövlar efter Li. Packade ihop lite mer saker, både efter William och Tilde, men även lite smått! Tog med mig de små för William och Tilde badade i poolen.
Stannade en stund hos Anna och gick igenom det jag hade med mig!

När vi klev ur bilen hemma i Lundby igen fick Luca ett tokutbrott, alla kategorier. I kaoset passade han på att bita Li i rumpan. Hon blev ju förstås jätteledsen. Jag skulle helst få fram middag på bordet också. Samt hjälpa P-O hålla fast stolpen som skulle skruvas i.
Det hela slutade med att P-O tog med Luca till bilen, åkte runt med honom (på hans begäran) till dess att han somnade. Jag lagade middag och styrde upp hemma.

Vi käkade, hjälptes åt en stund i trädgården. Jag läste lite, P-O gick över till Henrik och Ann-Louise för att hjälpa Jesper med en dator. Jag borstade tänder på barnen och roade Luca (som förstås vaknade vid halv åtta, så där lite lagom, NOT!) Hann med en mysstund med Tilde när de små var i källaren med William. Hon kliade mig och vi pratade om allt möjligt. Bland annat vad jag skulle ha på mig idag. Hon tyckte den här röda klänningen, så den fick det bli!

Idag är det så kallad Lärardag i Örebro, alla förkollärare (inom skolan i alla fall) och lärare samlas på olika förvalda föreläsningar. Jag har ett stort problem, var jag skall ställa bilen (det kommer att vara tokfullt på alla parkeringar) och hur jag skall ta mig till den restauranten vi har bokat bord på...Jag har gått upp i tid för att kunna hinna lämna alla fem barnen och sedan parkera vid Williams och Tildes skola, det blir en rejäl promenad, men jag borde hinna...och då har jag bilen på rätt plats för att hämta dem sedan...Funderar på att hoppa över lunchen med kollegorna och gå en sväng på stan i stället, det gör jag ju aldrig annars...

Dagens outfit:
Taradiddle dress i red (storlek 1)
Bastopp från Gina Tricot
Jeansleggings från Vero Moda
Träskor från Calou






Ha en bra dag!!!
Helénakramar

3 kommentarer:

  1. Så snygg kombo! Taradiddlen är så ljuvlig, och passar bra med jeans - inte bara som en finklänning.

    SvaraRadera
  2. Superfin klänning/tunika!!!

    SvaraRadera
  3. japp, så fin är du!

    Idag har jag slilit mitt hår och blivit galen...jag tror jag ger upp snart! Det är inte meningen att man ska ha både familj och barn och kunna arbeta deltid som lärare....

    Och jag blir arg..för det känns son om det bara är mina behov och jag som får ge med mig...grrr.

    Har upptäckt att jag kollar platsannonser hela tiden...snart har jag väl för mycket att göra för att kunna hinna det....Jag gillar att undervisa men jag orkar inte med allt tjafs..och allt f-b administration som bara ökar massivt varenda läsår...Utan att annat tas bort!

    Nä, ursäkta mig Helena för att jag spydde ut mig här!

    Kram,

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails