Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

lördag

Tack tjejer!!!

För att ni gjorde den här dagen så himla trevlig och rolig!
Vilka glada, trevliga, underhållande och mysiga tjejer! Och alla gillar vi Odd Molly :)
Jag har varit rätt nervös inför träffen, tänkt att deltagarna skulle ha jättehöga förväntningar *hjälp*
Maten var jättegod, det gjorde Adam och Sandra bra!

Vi började med att äta/fika i trädgården och prata om Mollysar, bloggvärlden och annat smått och gott.
Tog bilden nedan och fortsatte inne på Smultrongården och det provades hej vilt. Fondor, jackor, Lovely knits, blusar och klänningar.
Jag hade en jättetrevlig stund och jag hoppas att ni är lika glada och nöjda som jag är!
Och ett stort tack till Eva som gjorde det hela möjligt!!!!



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jag åkte redan vid sju i morse!
Eva och Lars hade packat upp kläderna ur kartongerna och ungefär hälften var uppmärkt. Jag märkte resten och vi bar ut en massa till butiken. Gjorde i ordning genom stor omorganisation! Mollysar samlade på en sida och på nya hyllor. Det blev kanonbra!
Jag haft fullt med kunder hela dagen som handlat massor av nyheter.
Klockan två kom Mollytjejerna!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Idag har jag handlat dessa plagg! Jag velade ju mellan klänningen i chalk eller military. Egentligen tycker jag att chalk är finare (och rosen ljuvlig!) men jag försvinner lite i den färgen + att jag inte har något plagg i military! Kändes lite nytt! Kul att matcha med strumporna också!
Att det skulle följa med en wigwam i vintage chalk hade jag inte räknat med. Hade tänkt mig almost black, men den här föll mig mer i smaken! Underbar färg och säkerligen snygg till mina höga mockastövlar från InWear!



Åkte från Smultris vid kvart i sex. Vidare till Coop för lördaggodis. Kom hem till glada barn (och trött man). Han har fixat med lunch och middag, hållt ordning och varit jätteduktigt idag *snällt*.
Jag satte på en tvätt, plockade lite och packade upp. Värmde klyftpotatis i micron och åt med grönsaker och sås till. Nu sitter jag här med ett glas rosé och en stor skål med godis!
Glad och tacksam för att så många trevliga människor läser min blogg och uppskattar det jag skriver!
Tack till dig du Fina vän!
Helénakramar

15 kommentarer:

  1. Hej Skruttis! Kusinerna Lena och Helena anropar. Tack för en fin dag på smultrongården och helhjärtat engagemang. Så toppen! Kram op dig fina inspirerande hjälpsamma, snygga rara människa! Önskar jag var beslutsam som du. Blir det julbord på smultris kommer vi! Kram!

    Frusna + kusin

    SvaraRadera
  2. Vad kul ni verkar ha haft idag!! En riktig energikick att få komma dit. Var till Smultrongården för några veckor sedan och det är ett underbart ställe. Dessvärre tyckte inte mina barn att det var lika skoj så det blev ett ganska snabbt besök men snart så kanske jag åker dit själv. Var in till Örebro idag och provade lite mollysar men fick ett rätt kyligt mottagande där så nix, inget handlat för min del.
    Kram och hoppas du får en trevlig kväll!

    SvaraRadera
  3. Vilket härligt gäng vackra och välklädda kvinnor!
    Det låter som ni hade en fantastisk träff!
    Kram!

    SvaraRadera
  4. Vi vill tacka för en trevlig dag o jättegoda mat..O det är många fina Odd Mollyskläder..Vi är nöjda med våra kläder ;)

    SvaraRadera
  5. Lena, Helena, Malin, Alice: Tack för idag, ni är underbara!!!!!

    Ninna&Ulrica: Nästa gång hakar ni på tycker jag!!!!
    Ninna: Vi pratade om dig idag, att du är så galet snygg, skulle kunna gå klädd med en trasa över huvudet och vara läcker!!!

    SvaraRadera
  6. wow vilket underbart gäng! Kul att ni fick en så fin dag! Kramar

    SvaraRadera
  7. Stort tack tjusiga du för en kalasidé med molly-träff på Smultris! Och julbord läser jag ovan från min klädtvilling - det låter ju hur bra som helst! :-P Stor kram och vi ses och hörs!

    SvaraRadera
  8. Hej!
    Jag tänkte höra med dig som är "expert" :-) på Smultrongården.
    Jag såg igår kväll att de har haft Magnolia strap dress och jag undrar nu om du vet om den finns kvar, gärna i storlek 1.
    Tack på förhand/ Sanne

    SvaraRadera
  9. Så kul ni verkar ha haft :-)

    Måste fråga om ullklänningen i military - jag trodde att den bara kom i chalk och nu när jag tittade på odd mollys hemsida så ser jag den bara i chalk. Men har den ett annat produktnummer än den i chalk (468)?
    Jg blev eld och lågor när jag såg den och det låter på dig som den inte har rosen på ryggen = perfekt för mig.

    Superfina grejor du köpt iallafall :)

    Kram från Viola

    SvaraRadera
  10. Viola: Den finns inte på hemsidan! Jo, den har en ros, men mer diskret än den i chalk, till min besvikelse för jag tycker att den är ljuvlig!

    SvaraRadera
  11. Sanne: Om de r slut på smultris kan jag tipsa om att jag såg flera i stl 1 till 70% rea på Kålle och Ada. Ring och häng undan så kan jag hjälpa dig om de inte skickar. Mvh Frusna

    SvaraRadera
  12. Jättekul var det o träffa dig! o alla andra. Det hade du o Eva gjort så bra.

    SvaraRadera
  13. Skrutteruttan: Glömde ju skriva det jag skulle till dig.. Tusen tack för din hjälp och preffesionalism som säljare, att säga vad du tycker och inte bara säga att allt ser bra ut. Fina inköp du gjorde! Önskar så att jag också kunde ha strumporna. Har för feta ben tyvärr :-)

    Kram

    SvaraRadera
  14. Sicken kalasdag i lördags, var precis sådär som det skulle vara, mycket mollytjatter, god mat, trevliga människor, och massor av provning. Jag hade en riktig kalasdag, superfixat, ni hade ordnat det jättebra! Mvh Janette

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails