Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

måndag

Manglad!

Puh, jag är helt slut.
Jag måste bli bättre på att delegera!
Undrar om P-O skall få jobba på onsdag istället...vi har ju ingen barnomsorg (studiedagarna sammanfaller alltid, skolan stängd=förskolan stängd) så någon av oss måste vara hemma.

Jag är så trött på att tänjas till gränsen hela tiden. Rusar hem från ledningsgruppen i tron om att P-O skall träna. Han har huvudvärk så jag förstår verkligen att han inte vill träna. Men det gör mig ändå frustrerad för jag hade kunnat vara kvar och gjort färdigt. Jag hade sluppit rusa in på avdelningen och lämna väskan och sedan stressa hem.
Det är inte lätt. 
Och han är så snäll, har plockat blommor för att göra mig glad och lagar mat (och jag som ätit).
Det blir så fel och vi blir båda så besvikna.
Jag är för trött egentligen, för trött att uppskatta de där ansträngningarna.

Pappa ringde när jag var på väg hem, har en överraskning till oss som han vill berätta när vi är hemma båda två, det blir på torsdag nästa vecka. Det måste väl vara något trevligt? Inte håller man någon på halster för att berätta något ledsamt?

Imorgon skall vi till läkaren med Luca, jag är både orolig och lite nojig. Dels för att vi inte skall bli "trodda" och dels för att Luca skall vara ledsen...Igår var det massor av blod, idag inte alls men mycket gråt och tandagnissel. Lille gubben!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Visst kommer det fina kappor från Odd Molly!
Jag behöver ingen kappa, har min fina Once in a lifetime coat, men det är roligt att titta på fina bilder!!!
Ha en trevlig kväll!
Helénakramar



1 kommentar:

  1. Go kväll!

    Hoppas att det går bra hos doktorn i morgon och att lillkillen kan få någon hjälp. När jag läser det du skriver ikväll sitter jag och önskar att det är du som kommer att vara hemma på onsdag och förhoppningsvis vila upp dig så gott det går med barnen hemma. Kanske kan dom stora passa dom små och du ligga på soffan!
    Kram Fiona

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails