Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

torsdag

Jag vill också!!!!!

Jag vill också klicka!!!!!Nu har de flesta av de webbisar jag bukar handla från lagt upp första sändningen. Men ingen av butikerna jag kikat in har lagt upp dessa underklänningar! Har du sett dem?

Ajabaja brukar ha mest tycker jag och de hade mest "basplagg" och velour kändes det som, några blusar, men inga underplagg i det här materielet. Har ju sett den här underklänningen i lite powder på några ställen, betyder det att de inte alls kommer in på ajabaja eller att de färgställningarna kommer senare? *Funderar*.

Det är så bra att Smultrongården lagt upp allt de tar in och då vet jag vad jag skall sikta in mig på där...det andra jag vill ha får jag leta i andra butiker.

Dagen idag har varit bra! Jobbade på och betade av en rejäl uppgift till ledningsgruppen och en annan uppgift som hängt över mig länge, skönt! Ringde till BlueLawn och pratade med en trevlig kvinna två gånger, hon skulle återkomma med "tracking-id" och information om var i Sverige jag skall vända mig. Jag antar att det inte är posten när paketen lämnas vid dörr, eller? Vet du? Kan du hjälpa mig med information? Har inte fått mailsvar än...

William ringde och ville leka med Karl, det gick bra och underbara Christina och Micke skjutsar hem honom, före halv nio sade jag. Då får han inte se på tv utan skall göra sin läsläxa, det är en dealen vi har! Slutade fyra och hämtade stortösen. Vi åkte till Maxi. Handlade det mesta av det "vanliga" och dessutom saker till me&i-träffen på onsdag, olika sorters bröd, ostar, cognacsmedwurst, Ramlösa, chokladkartong.

Hem och P-O hade dukat, vi hälptes åt att packa upp. Jag satte på en maskin och sedan skar vi upp grönsaker och det grekiska lantbrödet som vi åt med skinka, ost, olika såser och grönsaker *smaskens*. P-O ställde sig på Crosstrainern. Jag busade med barnen, plockade och fixade med lite småplock. Ammade en gnällig Luca (han är inte 100 idag). När P-O var klar hoppade jag upp på träningsmaskinen, Tilde gjorde sin matteläxa bredvid mig, klockan! Hon behöver träna på sitt logiska tänkande lilla damen.

Idag gick det riktigt fort att träna, roligt! Idag konstaterade P-O att jag fått mindre rumpa. Va´? Jag känner mig lite fastare, men vikten är densamma (och det är ju visserligen toppen med tanke på mitt födointag, märks att man blir mer hungrig när man tränar). Insåg idag att jag skall öka motståndet på programmet. Från att vara halvdöd första gången jag tränade till att känna sig "lite varm". Kul med framsteg :)

Nu skall vi söva barnen strax!

Helénakramar





5 kommentarer:

  1. Fin kommentar av din man bara å suga åt sig och det är ju bra att vikten står still annars kan man ju gå upp när man börjt träna och inte fett utan muskler som väger och muskler är snyggt!!!! Min flicka håller oxå på med klockan de är ju lika gamla men hon fixar det bra kul se deras framsteg..vår mellantjej 7 iår förskoleklass hon läser räknar och kan klockan att det kan vara så olika!!!
    Hoppas du får fatt i paketet!!
    Underdressarna fina gillar mer och mer rött!!!
    Träna på skulle oxå behöva hmmm kanske skulle investera i en crosstrainer!!!

    Gokvällkram på dig/er

    SvaraRadera
  2. Men kanske kommer dessa inte i detta första släpp?
    Jag vill ha en pink fonda dress, *mutter*, hann ej med..surt. Så jag får väl leta vidare.

    SvaraRadera
  3. Vad duktig du är som kommit igång så bra med träningen!
    kram

    SvaraRadera
  4. Tina & Emili: tack!

    Fia: Nej, percis, de kanske kommer med nästa...Men det hade varit roligt med i alla fall ETT plagg nu när man väntat så...

    SvaraRadera
  5. Vilken fantastiskt fin blogg du har. Jag tänkte bara säga att folkart.se har tagit in underklänningen i powder, men det finns bara i stl noll kvar.
    Trevlig helg!
    MVH/Majja

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails