Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

söndag

Vilken hellyckad dag!

P-O sade till mig igår kväll "men, du har ju inte skrivit någon kvällsblogg!" När skulle jag hunnit det? Han var ju med mig hela dagen :). Dagen gick i ett igår och det gillar jag!!! Hämtade först en glad William! Det hade varit en lyckad övernattning hos Karl. Vi åkte till Maxi, handlade lördagsgodis och kompletterade lite. Hem och packa upp! Hade dukat och gjort sallad innan jag åkte, Leon (!) stekte köttbullarna.

Williams och Tildes extramormor ringde och frågade om hon fick låna barnen :). Vi bestämde att vi skulle skjutsa upp dem efter Askersundsbesöket och att de skulle vara där ett dygn, Ingrid ville gärna behålla dem längre men Tilde vill inte vara där för länge, kompisarna drar!

När vi hade ätit lunch hjälptes P-O och jag åt att röja bland gosedjur, en kasse som skall slängas och en "kartong" med gosedjur som vi skall skänka delar av nästa gång det blir barnhemstripp för min kompis chef, då samlar hon in kläder och leksaker! När vi hade röjt färdigt kunde vi flytta ner Brio-järnvägen som Luca leker allt mer med *roligt*. Packade med de stora barnens utekläder och vi gjorde oss i ordning för att åka. Det är såå skönt när alla är på plats i bilen och allt är med, minutrarna innan är jag nästan alltid i upplösningstillstånd :o.

Det var jättejätte halt, P-O smög fram på isiga skogsvägar. På mototvägen hade två bilar åkt av/voltat. Man vill ju gärna ta det lugnt när man har bilen fylld av juveler! Vi kom lite sent till Karro, men hellre det än att riskera en olycka! Det var så underbart att ses igen, men tiden räckte inte till, tyvärr. Vi har ju alltid tusen saker att prata om och vi hann inte ens hälften. Vi fikade på god glass och massor av smaskiga tillbehör *lycka*.

Hela besöket fick ett abrupt avslut, Leon lyckades välta ett Olsson-ljus som satt på väggen fyllt med lampolja på P-O´s tröja. Min man är definitivt ingen märkesnörd utan köper det han tycker är snyggt (eller läs:det hans fru tycker är snyggt), men just den tröjan var en Boomerangtröja som han köpte i höstas (den dyraste tröjan han någonsin köpt). Är det inte typiskt? Det kunde ha varit en Simpson t-shirt, men nej då!

Vi skulle dessutom åka direkt för att äta efter att vi lämnat de stora. För att späda på det tråkiga så var det olja både i skinnsoffan och på tapeten, men enligt Karro och Jens har det hänt förrut och gått bort *hoppas*. Först fick P-O ta av sig t-shirt och tröja och ta på sig dunjackan inomhus. Sedan kände jag att det var så himla onödigt att få åka hem emellan för att byta kläder så då fick han låna en t-shirt av Jens. Hihi, jag kan inte låta bli att le, den var jättetight! Jens är både kortare och lite nättare än P-O. Det såg ut som att P-O skulle spänna sig ;)(han är vältränad och musklig men brukar liksom inte skryta om det).

Vi åkte därifrån och resan tillbaka till Örebro och sedan vidare mot Garphyttan tog tid vill jag lova! Som tur var höll sig barnen vakna. När vi lämnat av de stora satte jag mig bak hos Li för att hon inte skulle somna, vi sjöng sånger och gjorde ramsor och vips körde vi in på Pizza Hut-parkeringen. Äntligen fick vi till ett lyckat restaurantbesök! Luca åt jättebra och Li med, Leon petade mest, men han drack och han åt glass efteråt. Min vegetariska pizza var supergod och P-O var nöjd! Vi hade dels kuponger från "Restaurantchansen" och dessutom presentkort så en måltid som hade kostat oss 680 kronor (tokdyrt verkligen) gick på 60 kronor med dricks :).

Åkte hem och jag hann precis få igång en tvätt, packa upp och göra i ordning barnen för att
sedan hinna se första avsnittt av Olycksfågeln på datorn! Vi såg andra avsnittet tillsammans, Li somnade någon gång under det avsnittet, då sov pojkarna redan! En jätterolig och mysig dag! Dessutom gick lampoljan bort med hjälp av Ta Bort, vanish och 60 grader!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Morgonen har varit intensiv, har badat de tre små och klätt dem, servat, plockat, fixat, gett dem frukost och fika, bytt filmer, plockat igen. Nu har jag min lyxiga "egentid" med Er som avbryts en gång i minuten, typ! Idag har vi pratat om att kolla på klinkers till badrummet/tvättstugan. Var nere och mätte i morse...ca 20 kvadrat handlar det om...

I eftermiddag skall vi på släktkalas, P-O´s brorsöner har fyllt år. Sedan hämtar vi William och Tilde på "vägen hem". Det är i alla fall åt rätt håll!

Dagens outfit:
Alpaca hoodly knit jacket i chocolate (storlek 1)
Spoiler undertank i chocolate (storlek 1)
Spoiler underskirt i chocolate (storlek 1)
Underkjol/kjol från Indiska
Grovstickade strumpbyxor från H&M
Knee length socks i chalk
UGG i chocolate




Ha en riktigt bra söndag!!!!!
Helénakramar


6 kommentarer:

  1. Hej! Jag har en hel sopsäck full med gamla gosedjur efter min stora tjej som bara ligger och skräpar på vinden. Skulle det vara intressant för din kompis chef tror du? Jag bor ju i Lindesberg så det skulle inte vara nåt större problem att köra in det till Örebro. Bättre att dom kommer till användning!Näe det gäller Mollysarna är du jättefin som vanligt! Ha en bra söndag! Kram

    SvaraRadera
  2. Linda G: Det tror jag säkert! Jag vet inte alls när nästa tripp går, men när jag få veta meddelar jag dig!!!Tack för komplimang :)

    SvaraRadera
  3. Jättefin outfit ida verkligen kjolen från indiska kan man tro är en O M..
    Visst är det skönt att rensa jag har massor av kläder leksaker gossedjur slängde igår en spis som låter ser ut att ha eld vi har ingen plast samt ingen som leker...bor i Arboga hojta till för kan ju lämna ett helt lass med ALLT!!!
    Skönt med lyckat besök och att oljan försvann du skulle tagit en smygbild på din käre i den tighta tröjan hihi...

    Ha en toppendag lycka till med kakelkikandet inte lätt finns massor och njut på kalaset!!

    Vinterkramar Tina (facebook)

    SvaraRadera
  4. Precis så känner jag mig innan vi kommer iväg, i upplösningstillstånd! Skönt att höra att det finns fler... Här lyckas vi alltid med bedriften att det blir sååå stressigt precis innan vi ska iväg någonstans, mest pga att lilla tösen sätter sig på tvären jämt när det gäller ytterkläder...Men sen när vi väl sitter i bilen så kan man lugna ner sig =) Ha en bra dag, kram

    SvaraRadera
  5. Jag vill gärna bjuda in dig till min nya Odd Molly blogg men saknar din mailadress. Kontakta mig gärna via livetibyn.blogg.se så skickar jag en inbjudan.

    ~Livet i byn

    SvaraRadera
  6. Hej!
    Tack för igår, var verkligen såå trevligt!!Barnen ville åka in till er idag:)Kan bara tala om att väggen är torkad och fin och soffan likaså:) Bra att tröjan klarade sigockså! Höres snart igen!!! Kramar Karro

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails