Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

onsdag

Bad för hela slanten!

Hallå där :)

Får man säga att man är lite mör. Utan att klaga menar jag?
Underbar dag, men ack så trött jag är efter en heldag borta. Ett ständigt räknande av barn. Ett två tre fyra fem och så börja om igen. Typ.
Började med visit på vårdcentralen. Fick vänta ca en halvtimme på läkare. Barnen skötte sig förvånansvärt bra. Han har ringorm lilleman. Skall smörjas morgon och kväll. Inget värre, skönt!

Vidare till badet. Camilla anslöt strax efter. Vi utgick från babypoolen, men efter ett par timmar ville de små vidga sina vyer. Armpuffar och simdynor på. Vi flyttade oss så att vi kunde se stora poolen bättre. Åh så bra de haft det, Leon kom och "frågade" flera gånger "jag vill bada mer". Men absolut!
Vi lunchade och fikade. Vi köpte glass och vi badade. Klockan två kom dessutom solen fram. Innan dess hade det mest varit klibbigt!

Vid fyra begav vi oss hemåt. Jag fick verkligen anstränga mig till det yttersta för att hålla alla tre vakna. Springa, busa, jaga, muta. Lyckades! Kom hem och hivade in två matlådor till alla barnen. Fick i dem mat och startade disk och tvätt. Packade upp. Sedan panpizza för mig med pizzasallad och kolla på alla bilderna på hemsidan.

Inga nya Wow precis. Koftorna ligger mig varmt om hjärtat och strumporna. En del jeansplagg och några tunikor/blusar.

Den här tycker jag om!


Saknade bilder på Fonda dress men har lånat den här bilden från Katinka, den är ps:ad och lånad i sin tur! Jag skall definitivt ha en Fonda i lite military!


Egentligen borde jag åka och veckohandla. Kanske att jag får ork till det om en stund. Kanske.
P-O är också slut. Har inhandlat nästan allt materiel till planket.
Luca borde somna när som helst nu, han som inte sovit på hela dagen. Jag hoppas sannerligen att det blir för natten!

Ha det gott!
Kramar

3 kommentarer:

  1. o just nu bara väntar o väntar jag på att bilderna ska komma upp hos smultrongården som hon skrev för några dagar sedan i bloggen

    SvaraRadera
  2. Åh, nu är jag helsåld på den underklänningen i almost black som du hade lagt in en bild på! En sån vill jag ha!! Men när kan man få tag på den? Inte än, eller?
    kram kram!!!

    SvaraRadera
  3. Anna: Det gör jag med :)

    Karro: Kommer senare, men minns inte om det var höst eller vinter..senast i oktober och den kommer till Smultrongården! Kramis

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails