Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

söndag

"Remember me"

God morgon :)

Börjar med en dagens outfit:
Wigwam i grey (storlek 1)
Swedish Hasbeens (Braided sky high i silver)
Armband från Humanity (Come together)





Igår kväll for vi till McDonald´s. Jag var inte så superhungrig för jag hade ätit en "Smultrongården-macka" på vägen hem. Det behövde jag med endast en lunchmacka i bagaget. Tog mig en liten sallad och minimorötter. Det är rätt dåligt veg-utbud tyvärr, den hamburgaren som finns är superflottig och inte alls god. Då är MAX mycket bättre (för mig som vegetarian). Barnen var glada, de älskar maten där (vilka barn gör det inte? Jodå, jag vet att det finns barn som inte gillar...men så vidare värst vanligt är det nog inte...). Vi köpte några plusmenyer så att vi fick de där glasen, jag gillar dem! 
Läsk smakar gott i dem.
Fick magkatarr när jag kom hem. Stressen i kombination med att försöka hålla in en svullen mage är inte alltid en sådan bra kombination. Men att lägga sig ner brukar hjälpa. Lade mig i sängen och tittade på "Remember me" på datorn. P-O och Lovisa tittade på "New moon". 
Alltså Robert Pattinson i dubbel uppsättning :)


Barnen tittade lite med oss och ibland var de på sitt rum. Det är sällan det går att titta på film när barnen är vakna, men det fungerade ovanligt bra igår. Filmen var bra och jag grinade som en gnu. Skönt att få gråta ut ibland!



Om en liten stund skall vi åka ut till Bauhaus, köpa en geringssåg så att P-O kan fortsätta med planket. Jag tar med mig småttingarna till pappa direkt efter. Det skall bli mysigt att umgås med honom, det var länge sedan vi träffades en längre stund.

Jag struntade i träningen i morse, känner mig trött och lite sliten i kroppen så ett tvådagarsuppehåll från träningen ÄR okej (jag intalar mig, jag intalar mig). 
Gjorde mig i ordning och hjälpte barnen med frukost och påklädning.
Li har på sig klänning och trekvartsleggings från me&i
Leon har t-shirt från PO.P och shorts från me&i
Luca är helklädd i me&i.



Ha en bra dag, vad du än skall hitta på!!!!
Helénakramar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails