Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

söndag

Ledig och soool :)

Hallå där :)

Idag skall vi försöka vänja vår yngsta son av med blöjor. Han går i kalsonger nu men har inte gjort något på pottan. De här första dagarna är alltid värst, ständigt pass "vill du kissa?" "är du kissnödig?" "du måste kissa innan vi skall åka". Sedan extrakläder i massor. Idag har vi blivit erbjudna att följa med till både Sannabadet och Ånnaboda, men vi utgår från hemmet, kanske att vi kan åka iväg på eftermiddagen OM han lyckats kissa på pottan. Känns inte så skoj att tvätta bilbarnstolen...Vill inte backa nu med att ta blöja ibland, jag vill vara konsekvent! Så har jag gjort med de andra fyra barnen...



Håller på och fyller barnpoolen nu...kanske att den stora åker upp idag....men det kräver att vi tar bort studsmattan och att vi släpar ner poolen från vinden, blåser upp den och sedan fyller den med vatten (det tar ungefär åtta timmar). Jag som inte ens vill ta upp poolen i år, det är så tröttsamt att sköta om den hela tiden. Jag vill hellre se till att komma iväg varje dag!



Vi hade en urtrevlig kväll igår, god mat, mycket vin, efterrätt, glada barn som skötte sig exemplariskt! Vi stannade ända till elva! Pia kom förbi en sväng, skulle hämta en korg som jag tagit med från Smultrongården. Det var en ren slump att vi upptäckte dem, de stod på vår baksida och Emma såg dem genom fönstret.




Ha en bra dag!!!
Helénakramar



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails