Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

fredag

This is so me!!!!!


Alltså, jag tycker den här outfit:en är helt grym! Det bara skriker Heléna om den långa vägar!!!
Färgen på Wigwam är almost black och färgen på koftan/strumporna dark grey. Skulle så gärna vilja ha hela outfit:en. Samtidigt så är de andra wigwams:en fullkomligt bedårande, speciellt den i vintage chalk...Kanske den med långa koftan i military istället...Har ju verkligen nada grönt i min garderob...




Rosen bakpå är såå läcker!



Wigwam i vintage chalk...



Lovely knit i military, icke att förakta! Undrar om det är vintage chalk på bandet?

Koftor är världens mest praktiska plagg, man ser det snygga under och man slipper frysa....kanske skall satsa på tre koftor till hösten då? Vill ju definitivt ha en alpaca också!

Är man dum eller är man dum som sitter och suktar efter vinterkläder när det är sommar och 30 graders värme? Jag längtar i alla fall till alla nya underbara plagg!
~~~~~~~~~~~~~~

Nu har jag lämnat av min stora kille på flygplatsen *suckar som i "hjälp vad han har blivit stor"*

Dagen har varit ganska trevlig. Promenerade till Vivallabadet, njöt av sol, bad och värme. Tillbaka för lunch...ute en stund och sedan mellis. Gick hem efter jobbet och tog upp Williams väska, packade ner det sista när Micke kom med barnen. Vägde väskan och den vägde 9,9 kilo *oops*. Vi blev lite svettiga, plockade ur hälften av Williams dunderpåse med godis och så fick han äta i bilen.
Hämtade upp Torunn, hon var såå fin! Helt i vitt och med en liten lykta till mig som hon köpt *gullis*.


Åkte och höll på att missa avfarten *oops*. Vidare mot flygplatsen i Västerås och först då kände jag igen mig, jag har ju varit där förut! När Micke och jag flög till London januari 2004. 
Stoppade i massor av pengar i parkeringsautomaten för jag trodde ju att det skulle ta tid. Pyttsan, tio minuter senare var de förbi säkerhetskontrollen, väskorna vägda och boardingpass nedpackade. Kändes så konstigt, min älskade unge skall på resa utan mamma och pappa!


Tilde och jag åkte mot Hälla, hon ville så gärna gå in på H&M. Jag hittade en helt ljuvlig "shortsdress" i tunt jeanstyg (alltså som ett jeanslinne som sitter ihop med shortsen). Tilde blev överförtjust! Ville absolut ha och jag kan inte påstå att hon har något liknande i garderoben. Självklart fick den följa med oss hem! Jag köpte mig en ny bh, en svart utan band....har ju rätt mycket axelbandslösa linnen/toppar, klänningar (eller med tunna band) och då är det snyggt att ha bh utan band tycker jag!

Sedan satt vi ute i solen och käkade mat på McDonald´s, sååå mysigt: Toppade med McFlurry, förstås!
Åkte hemåt och kom hem till tre vakna småfisar. Tilde har legat hos dem en stund och jag har kompletterat min måltid med lite sallad...
Nu skall jag plocka lite mer och pussa på Luca som är vaken!

Ha en skön natts sömn!!!
Kramis

3 kommentarer:

  1. Skriv gärna sedan hur det funkar med BH utan band. En liten utvärdering alltså. Jag har aldrig vågat prova det. Får för mig att det inte alls ger något stöd men skulle behöva slippa banden ibland.

    Jag vill också ha långkoftan, fast i rött som jag älskar. Håller för övrigt med om att outfiten är supersnygg! Jag tycker dock att wigwamen i royal eller vad den nya vinrödslila nu ska heta är ursnygg men dessa två passar ju inte ihop :-(

    Lyxproblem...... Kram

    SvaraRadera
  2. Jag har en i dagsläget som jag använder nästan dagligenn, fungerar utmärkt! Men å andra sidan har jag lite byst medan du är storbystad...kanske blir ett dilemmma? Koftorna är ljuuuuvliga, vilken skall man välja? Kramis

    SvaraRadera
  3. den i rött är helt underbar. Den jag fallit mest för är dock #355 swain tweed coat brown*

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails