Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

tisdag

Besvikelse och invigning!

God morgon :)

 Jag vet knappt i vilken ände jag skall börja...men igår fick vi ett tråkigt besked som jag tyvärr inte kan skriva så ingående om här. Det handlar inte om någon i familjens hälsa utan något "så banalt" som tid och pengar. Men för oss känns det just nu rätt övermäktigt. Vi har ju som sagt en del påbörjade projekt, både in-och utvändigt. Några arbeten av den enklare arten och andra mer avancerade. Nu blir det så att P-O skall iordningsställa vårt mastodontprojekt BADRUM. 

Hur skall det gå till? 
P-O är envis som en gammal gris och han är superhändig, men han är ändå novis inom vissa områden. Som t ex att sätta kakel och lägga klinker. Han tror att han skall klara av det senare, problemet är den halvutbytta brunnen, hur man går tillväga för att få rätt lutning där...
De pengar vi skulle lagt på ångbastu och glasblock kommer istället att gå till delvis hjälp i badrummet.
För mig känns det inte aktuellt att spara pengar i ett år och avstå allt annat för att få ett "perfekt badrum". Jag som inte ens vill bo i hus, än mindre investera i det. Vilket dilemma!

Jag har ju räknat med att projektet skall ta låång tid och det lär det ju göra nu när P-O skall fixa det ensam...men men. Det enda som känns liite krisartat är toaletten. Den måste på plats rätt snart, det är lite meckigt att vara nio personer på En toalett.

Kvällen igår blev rätt dyster. Jag fixade lite enkel middag och vi tog ett glas rosé. P-O var frustrerad och besviken. Han gick faktiskt ut och sågade och satte upp fler brädor på planket för att få utlopp. Jag läste och försökte förgäves söva barn. Kvart över nio gav de upp. Då hade ändå ingen sovit på dagen. Suck.
Kollade lite på Van Veeteren.

Morgonen har varit rätt så intensiv. Lön idag och massor av överföringar att fixa med. Träning (äntligen fick jag bakdelen ur vagnen!), frukost, bäddningar, dammsugning, påklädning.

Dagens outfit:
Chrysalis minigown i dark powder (storlek 0)
Jeansleggings från Vero Moda
Träskor från Swedish Hasbeens
Klocka från JET SET Addiction
Armband från Humanity








Närbild på klockan *me like*


Jeansleggings med lite "mc-stuk"

~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Planket som börjar arta sig nu....halva är gjort! Nu måste grunden putsas innan vi kan fästa sista regeln och sätta upp de resterande brädorna.


Luca har idag på sig t-shirt från me&i och jeansshorts från Nova Star


Li har på sig nyinköpta klänningen från PO.P och leggings från Katvig


Leon har t-shirt från Gangstar och shorts från me&i


Undrar vad som händer idag?
Vill gärna hitta på något roligt!
Helénakramar

6 kommentarer:

  1. Så snygg klocka! Blev ju lite avis där...

    OJOJOJ! Det låter tufft! Vi ska ju få vårt badrum anpassat så även Axel kan duscha här hemma utan att vi vuxna bryter ryggarna av oss (o assistenternas arbetsmiljö blir bra. MEN OJOJOJ om vi skulle gjort det själv, vill inte ens tänka tanken. Tycker det är tillräckligt med kontakten med entreprenören. Så nu håller vi tummarna för att nämnden godkänner vår anpassning o att DIN P-O klurar ut det. Jag blir enormt imponerad av människor som fixar sådant. inkl. din P-O. Men OJOJOJ!!!

    SvaraRadera
  2. Ett tips, kolla upp vad som gäller när Ni renoverar badrummet och särskilt golvbrunnen.
    Vi fick en notering i besiktnings protokollet när vi sålde vårt hus i Lundby för att när man renoverar ska man byta det får inte vara gjutjärn längre det ska vara plast.
    Jobbigt när man har betongplatta.
    Lycka Till Kram Desirée (Isaaks mamma) :-)

    SvaraRadera
  3. Anna: Jo, supertufft :( Men han är duktig min make...det kommer dock att ta tiiid.

    Desirée: Men hej, läser du min blogg? *roligt* Jo, vi har en påpekan om just golvbrunnarna från när vi köpte huset så vi har känt att det hängt över oss :(
    När flyttar ni till nya huset? Kramar

    SvaraRadera
  4. Det är klart att jag läser din blogg, blir glad av att läsa den. Känner igen mej själv i det du skriver. Vi flyttar till Lillån om två veckor men får nycklarna på fredag (lite renovering"FÄRG massvis med VIT Färg").Önskar Dej och din familj en SKÖN SOMMAR?
    Kram Desirée:-)

    SvaraRadera
  5. Tänk på att ni har ju rätt att dra av halva arbetskonstnaden om ni tar hantverkare. I det sk rot avdraget. Detta gör ju en hel del på priset.

    Elin

    SvaraRadera
  6. Desirée: Aha, vad skoj!!!! Härligt med ljust och fräscht! Lycka till med allt nu och byte av skola! Hälsa till Isaak så gott!

    Elin: Jo, men det är ju ändå så mycket pengar :( Tack för omtanken!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails