Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

måndag

Eftermiddagsnöje :)

Tänk, jag som inte behövde något eller skulle ha något kommer hem med flera kassar (hur gick det till?)
Bland annat denna klocka! Jag har ju min Adidas som jag tycker jättemycket om, men ibland känner jag att jag vill ha lite blingbling i mitt liv :)

Vi var inne på Ur&Penn för att kika lite och då mindes jag att jag sett reklamen för JET SET Addiction och att Carls mamma Christina hade en sådan i torsdags. Hela tiden drogs mina ögon mot hennes klocka...
Nu visade det sig att Lovisa också gått och suktat efter en sådan, men i turkost..

Jag fick en virgin white av P-O i tidig födelsedagspresent


Lovisa köpte sig en i turkost...

Naturligtvis ville småttingarna ha varsin klocka också. De fick välja sig varsin barnklocka, Leon tog en med poliser på bandet, Li med hästar och Luca med sjörövare. Sedan köpte vi en väckarklocka också!

Gick förbi en optiker och faktiskt slog vi slag i saken och bokade en tid för P-O! Han köpte sig glasögon förra sommaren, men inte progressiva. Nu har han retat sig i ett år på att de inte informerade om vitsen med att ha sådana. Han fick en tid klockan halv fyra så vi hade två timmar att slå ihjäl!

Jag köpte mig ett par coola jeansleggings på Vero Moda (de i lite "biker-stil") och Lovisa köpte sig en tröja. På Gina Tricot hittade jag de andra jeansleggingsen på rea, Lovisa köpte ett linne.

Vi fikade på McDonald´s och sedna fick barnen leka i lekparken medan Lovisa och P-O åkte till IKEA för att köpa en tavla!




När barnen var nöjda med lek gick vi upp till Polarn och Pyret. Li fick klänningen och koftan på bilden nedan och Leon fick en "jeansjacka" med grå ränder, Li har en sådan med röda ränder, nu kan de matcha varann!



Medan P-O undersökte sina ögon lekte barnen med duplo, superbra när man skall vänta med tre små barn i en halvtimme!

Vi avslutade besöket med att köpa födelsedagspresent till Ludde!

Nu skall barnen äta gröt och jag måste plocka lite!

Ha en bra kväll!!!!
Helénakramar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails