Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

tisdag

Fyra dagar kvar till välbehövlig semester!


God morgon :)

Åh, jag behöver semester!
Förra veckan kändes inte som den "påfyllning" jag så väl skulle behöva.
Jag vill känna att jag har en sammanhängande ledighet, jag vill umgås med vänner och bekanta. Jag vill ha alla mina barn hos mig. Jag vill göra stimulerande saker.
Jag hade hoppats att grunden skulle vara klar, att Luca skulle vara torr. Vi har i alla fall försökt och frysen är avfrostad. Alltid något.

P-O var så rar igår, hade planerat för grillning, hade tänkt sig att vi skulle sova i källaren (svalt!) och ha vuxentid. Sure. Luca var jättegnällig och skulle bajsa. P-O höll på i trädgården. Jag ansträngde mig och bakade en vinbärspaj med barnen som vi fikade på till Lotta...Li är väldigt fascinerad av andra som sjunger, bygger sin egen microfon och härmar. Det kunde ha varit en okej kväll om barnen sedan hade somnat som "normala barn". Någonstans där tar min energi definitivt slut, både att arbeta, ha stor familj, gå upp tidigt, städa, tvätta, diska  och som grädden på moset, värmen! Allt det gör att jag inte orkar hela vägen ut. 
P-O blev besviken och jag med...besviken för att halva sommaren har gått och jag fortfarande inte känner att vi gör det jag skulle önska att vi gjorde...Jag önskar så att lite trädgårdsarbete eller att svaja i hammocken skulle vara tilläckligt för mig. Men det är det inte.
 Tyvärr :(

Idag är det fyra dagar kvar till semester. På fredag skall jag få hämta hem William och Tilde. Vi är bortbjudna till en kollega på grillning. Det skall bli mysigt!

Jag börjar sju idag och slutar ett. Jag skulle verkligen vilja hitta på något roligt efteråt! Vi får väl se helt enkelt!

Dagens outfit:
Tubtopp från H&M
Blues skirt (storlek 0)
Träskor från Calou
Halsband från Frankrike





Kramar i massor!!!

1 kommentar:

  1. Hej Så skönt för er att ni har semester snart.När jag läser ditt inlägg låter du som mina barn när dom var små jag vill göra något roligt eller jag har ingen att leka med. Du är vuxen nu du har familj man kan inte ha vuxen tid när man får lust eller bara göra roliga saker ,trista saker måste göras för att det roliga ska uppskattas.Njut av livet här och nu. Kan inte dina stora barn hjälpa dig lite,mot en liten peng.Barn kan så mycket med lite uppmuntran.Ha en bra dag

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails