Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

lördag

Missförstånd!

Åh, det finns inget som jag tycker är så jobbigt som missförstånd. Det är tråkigt om människor beter sig illa med uppsåt, men det är nästan jobbigare om det hela är just missförstånd för det går åt energi liksom helt i onödan. Förstår du hur jag resonerar?

Egentligen var det kanske ingen stor grej igår (tror inte P-O mer än ryckte på axlarna), men jag tyckte det var asjobbigt.

Vi kom till Maria och möttes i dörren av hennes man och pojkar. Jag hann inte mer än komma ut till baksidan så fick ja höra "jag trodde ni skulle komma med tre barn". Jag kan säga att jag redan innan hade en klump i magen. Det är så sällan vi blir bortbjudna till människor överhuvudtaget (vi är nog rätt avskräckande som stor familj skulle jag tro). Det var första gången vi skulle dit och vi hade pratat om det i våras men det blev liksom aldrig av. När vi diskuterade byte av nycklar (Maria jobbar nästa vecka på Vivallaskolan) så skojade jag att "då kan vi ju komma och grilla hos er så lämnar jag nyckeln". Hon nappade. Ändå kändes det som att nu kommer familjen Taikon och snikar med alla sina ungar.

Fy, jag kände mig så dum. Det förstår väl jag att inte alla människor kan hålla rätt på vårt "barnschema". För mig är det ju så naturligt. Vi är liksom alltid minst fem. Det tillhör ju undantagen att vi bara har våra tre gemensamma barn. Jag erbjöd mig att åka och handla mat till de stora barnen, men det behövdes inte. Maten räckte och blev över så det var ju ingen fara. Ändå gnagde det där i mig hela kvällen (och fortfarande). Jag önskar att jag bara hade skickat ett förtydligande sms att vi skulle komma med fem barn.
Nåja, inget att göra åt (men jag skall alltid ha det i bakhuvudet och förtydliga i fortsättningen!)

Maten var fantastisk! En supergod gratäng med squash och pinjenötter bland annat. Kycklingfilé, quornfilé, hemmagjorda hamburgare, korvar, klyftpotatis med medelhavsgrönsaker, sallad, såser, bröd. Mums. Och gott vin. Alldeles för gott och lättdrucket. Lite ont i håret har jag idag.

Så mycket vuxentid som vi hade igår har vi inte haft sedan Hjälmaren brann. Barnen lekte med varann, spelade x-box, sprang i trädgården, lyssnade på musik, spelade fotboll. Underbart!
Glassbuffé till efterrätt *älskar*
Och cider!

Åkte hem före tolv. Timmarna bara rusade fram och jag fick en chock när jag tittade på klockan. P-O körde och tvillingarna somnade i bilen, bara att lyfta över. Luca och jag somnade ifrån P-O. :(

Morgonen har ägnats åt Luca, han väckte mig okristligt tidigt. Upp och börja dagen med treo. Trots att jag väckte P-O och bad honom göra frukost till Luca....min man är MYCKET morgontrött och jag orkar inte tjata, då gör jag det själv istället! Tog rätt på torr tvätt och våt tvätt, bäddade och klädde Luca.

Idag hade jag tagit på mig bikini, men när jag tittar på väderprognosen så skall det visst bli regn idag. 
Kläder på istället!

Dagens outfit:
Nymph nosleeve dress i multi (storlek 0)
Dolce skirt i almost black (storlek 0)
Träskor från Calou










Ha det gott!
Kramar i massor

6 kommentarer:

  1. God Morgon!!!
    Förstår dig ang gårdagskvällen...
    Men det var säkert inte illa menat...
    Vi är stödfamilj till 4 barn och det har vi varit i många år och det är ALLTID diskutioner om man blir bjuden på något... Det är ett FÅTAL som inser att dessa barn är oxå VÅRA!!!
    Så det kan bli en STOR familj med våra 4 samt extra barnen...
    Men sen de som gnäller tänker inte på att när de kommer till oss så har deras barn kompisar med och det är ALDRIG problem...
    Nog om det för jag känner jag muttrar bara jag tänker på det!!!'
    Har du vägarna förbi så är du VÄLKOMMEN med HELA familjen på fika!!!
    Ha en underbar dag!!!

    En STOR Kram
    Madde

    SvaraRadera
  2. Hej Bjud hem era kompisar med deras barn istället så känns det inte så fel förstår hur det kändes igår men det gjorde det kanske för din kompis också. Trots allt hade ni ju en bra kväll.Fin outfit du har idag Ha en bra dag Lena

    SvaraRadera
  3. oj vilken klantig kommentar av din vän, även fast hon säkert inte menade nåt illa med det så förstår jag att det inte kändes så skoj för dig.
    Trist att inte bli bortbjuden så ofta för att ni har många barn,
    Jag tycker sån är skoj, vi växte upp granne och nära vän med en familj som hade 5 barn och jag älskade när vi träffade dem för det var alltid sån liv och så skoj.
    Ha en bra helg nu,.
    Kram

    SvaraRadera
  4. Hej!
    Sikke fin du altid er i dit smukke tøj fra Odd Molly!!
    Har du problemer med, at silken skrider fra hinanden i Nymph toppen?

    Med venlig hilsen Lykke, Danmark

    SvaraRadera
  5. Lykke: Litegrann faktiskt, men det är inget som jag stör mig på så jag har bara låtit det bero! Kram kram och tack för komplimang!

    SvaraRadera
  6. Tak for kommentar!
    Mvh Lykke

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails