Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

onsdag

Odd Molly-hög

God kväll :)

Kikar in en stund efter en heldag på Smultris! Var på plats redan kvart i åtta, märkte upp rean, organiserade om, gjorde skyltar. Hjälpte kunder både i klädrummet och i kassan. Prismärkte nyheter, skrev Smultrongårdens "logga" på påsar. Ringde huvudkontoret i ett Molly-ärende, sååå trevlig personal.
 En ren fröjd att få prata med dem!

Vid tre fick vi Molly-leveransen. Åh himmel, klänningen nedan är helt bedårande! Jag fick packa upp allt, checka av och sedan stryka plagg efter plagg. Kände mig nästan hög av all molly-doft *gudomligt*. Tog ett plagg i taget, strök, märkte och bar upp. Nästa plagg osv. Det var varmt som i en kamin att stryka så det passade utmärkt att varva strykandet med att hjälpa kunder! Det tog mig sammanlagt tre timmar!

Åkte hem en stund efter sex och då vill jag lova att jag var mör. Har suttit 10 minuter på hela dagen och känner av det i benen nu!

Kom hem och P-O gick direkt ut för att hålla på med grunden. Bara att kavla upp ärmarna och sätta i gång. Först sätta på tumlaren, sängkläderna från i morse var inte torra. På med ny maskin och på med disk. Slänga ihop en sallad, röja på barnens rum. Äta. Bädda rent i barnens säng, tömma vattenavfuktaren (alltid lyser den rött när det är som rörigast). Ut med sopor och ta in grannarnas post.

Nu blir det kaffe och jordgubbar och njuta av fyra dagars ledighet!!!!

Ha det gott!
Helënakramar

2 kommentarer:

  1. Har också provat ovan klänning men i en annan färg. Tycker den är underbar men men ett stort aber; det är ju så mkt tyg baktill. Känns som jag har ett stort 1800-tals turnyr baktill...kanske vänjer mig för framtill är klänningen som sagt ljuvlig
    kram Maria

    SvaraRadera
  2. Ja, det var verkligen mycket tyg baktill, strök och strök och strök.... *kram*

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails