Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

tisdag

Jordnötsfärs på menyn!

God kväll :)

Har inte kikat in på hela dagen, det har gått för runt här!
Det började med att jag tog med mig barnen till Maxi för att veckohandla. Det gick över förväntan! Ibland är de rätt besvärliga i grupp och jag blir något frustrerad när man skall handla, tänka och inte glömma saker.
Åkte hem och vi hjälptes åt att packa upp.


Värmde på soppa som jag hade köpt och så åt vi nybakt bröd till *mums*. Solen tittade fram och jag slängde av mig kläderna, lade mig i trädgården och solade/läste i boken en stund.


 Emma kom över och tog med sig barnen till parken en timme. Grannarnas barn kom över, de var så rara att det inte gjorde ett dugg! 
Ylva ringde och frågade om hon och Maria fick komma över på spontanfika!
Absolut! Jag slängde ihop en kladdkaka och plockade undan lite! Hann läsa en stund och söva Luca innan de kom.




Vi har suttit i trädgården, pratat, fikat och haft trevligt
Tack för idag tjejer!!!


Emma har varit här nästan hela tiden och lekt med barnen. P-O har betat av en del trista telefonsamtal och klippt gräset på framsidan. Jag önskar så att det där satans projektet skall bli klart snart så vi får känna att vi har semester tillsammans i några dagar i alla fall!

Nyss har vi käkat middag, ett gott vegetariskt recept som man egentligen skall göra "biffar" av, men jag valde att bara steka upp det som en färs-röra. Det är bland annat quornfärs och jordnötter i *smarrigt*.

Ha en skön tisdagskväll!!!
Helénakramar


3 kommentarer:

  1. Åh snälla, kan du inte dela med dig av receptet? Försöker införa lite mer vegetariskt här hemma och behöver inspiration.

    Hoppas ni får en trevlig kväll, tråkiga samtal är aldrig roligt men ack så skönt när de är avklarade.

    Kram!

    SvaraRadera
  2. Hej
    Undrar om du vill ge mig lite råd? Svårt kanske vi har ju inte träffats än... men står o funderar på fondan. Vintage chalk eller almost black? Vilken är finast? Jag är ju stor så det är storlek 4 som gäller. Kommer jag se ut som en stor isbjörn/flodhäst i vintage chalk? kommer almost black vara den som är mest användbar tro???

    Tar tacksamt emot ideer? o förlåt om jag tog över lite.

    SvaraRadera
  3. Ulrica: Egentligen skall det vara biffar, men jag tyckte det var lite svårt att få dem att binda ihop, att steka som färs med sallad och pitabröd blev jättegott!
    1 dl ströbröd
    1 1/4 dl vatten
    1 msk soya
    2 msk sweetchilisås
    300 gram quornfärs
    1 vitlöksklyfta
    30 gram finhackade jordnötter
    1/2 lök
    1 ägg
    Blanda ströbröd och vatten, låt dra. Blanda i övriga ingredienser och göra antingen biffar eller stek upp i olivolja

    Anna: Jag tycker att du skall satsa på almost black! Snygg på vintern och lite figurslimmande! Vit tror jag är snyggare på våren/sommaren...

    Kramar

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails