Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

fredag

Blåst, sol och moln...

Hallå där :)

Oj vilken knepig dag vi haft! Kom upp till Ånnaboda och det var helmulet, trodde nästan det skulle bli regn. Gick ner mot sjön, packade upp och barnen kunde inte komma fort nog ur sina kläder, upptäcker att jag glömt badkläderna hemma :o. 
Det har ALDRIG hänt mig. Mindes att jag letade fram till småttingarna och lade på fotpallen, men sedan lade jag nog dem aldrig i badväskan utan jag kan tänka mig att någon (vänlig själ) lade tillbaka i byrålådan. Nåja, de fick bada i sina underkläder istället.

 Det tog säkert 45 minuter innan första solstrålarna nådde oss. Då fikade vi! Sedan har det blåst helt otroligt mycket, varvat med moln och sol....Knepigt!
Li är den som badat mest av alla, nästan hela tiden. Leon och Tilde badade mycket och Luca nästan inte alls. Han har däremot busat med oss och njutit rätt bra ändå!
Blåst....

Sol.....


......och moln

Om vartannat!!!

Vi köpte glass och barnen var så nöjda!

Åkte hemåt vid tre, lämnade av Tilde hos pappsen och sedan vidare hem, alla små sov i bilen vilket innebar att jag kunde packa upp i fred. Passade på att göra rent våra kylväskor och lägga in frysklamparna i frysen. Nu är vi rustade för en heldag på stranden! Tvättade och så passade vi på att utnyttja den tillfälliga barnledigheten till angenämna aktiviteter ;)

Nu skall vi åka till detta populära ställe!




Lovisa vill fira att hon jobbat sina tre veckor på sitt livs första sommarjobb!
Vi är inte sena att haka på, att slippa laga mat är lyx i vår familj!

Ha det gott!
Kramis

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails