Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

måndag

Infall!!!

Det rullar kulor...

Jag kan säga att ett tag kände jag mig riktigt nedstämd...jag vill gärna hitta på något roligt om dagarna och att gå hemma två dagar på raken utan något mer stimulerande än tvätt och disk....det blir inte bra. Jag är ingen bra mamma och ingen bra hustru när jag känner mig uttråkad.

P-O och jag har haft det rätt bra de här dagarna och det är ju för väl! När vi hade käkat höll P-O med sin kamera och alla dessa tillbehör han har köpt till. Jag satt i hammocken och tittade på barnen som badade, Emmorna var här och så våra små...Fick ett infall och frågade hur många som ville följa med till Marieberg.... JAAAAA! Allihop! P-O stannade hemma (mycket klokt!)

Åkte först ut till Stadium, Tilde hittade en cerise wct jacka från Adidas. Snygg!
Vidare mot Gallerian, in på Bolaget och köpte vin. Upp till H&M,, jag köpte mig en likadan bh som häromdagen, men nu i vit. Den är toppenbra och idag solade jag t om i min svarta! Köpte hårspännen till mig och Li. Tilde köpte svarta korta shorts och ett rart linne i vitt/mörkgrått, lite romantisk stil. Jag hjälpte Emma att hitta leggings. In på Lindex och Tilde köpte en bh (som om hon behöver...) och likaså Emma. Sedan bjöd jag alla barnen på glass på Mc Donald´s.

De små fick leka medan de stora tjejerna gick till Gina Tricot. Emma ringde mig och sade att de hade hittat en svart tubtopp till mig (det var slut på H&M i min storlek). Skyndade dit precis innan de stängde!

Packade in ungar och prylar i bilen, svängde förbi jobbet för att fixa med ett ärende. Tvillingarna somnade i bilen och vi kunde bära in dem sovandes. 
Luca har blöja på sig nu :(...
Får se hur vi gör imorgon...kanske blöjfri när vi är hemma och blöja när vi skall bort?
Imorgon skall P-O och Luca klippa sig klockan 09:00. 
Upp med tuppen!







Nu skall jag umgås med min make!

God natt!!!

1 kommentar:

  1. Lycka till med blöjavväjningen. Hoppas du får en bra dag och passa på att röja av allt tråk nu och njut av din semester sedan. Jag ska själv ta tag i lite sånt idag. Tråkigt men nödvändigt.

    Kram!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails