Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

tisdag

Då kom det äntligen, regnet!

Oj oj oj. 
Nu har det varit kvalmigt länge och att regnet skulle komma idag med tillhörande oväder var vi väl lite smått förberedda på!

Dagen spenderades i en lekpark med törstiga barn. Lunch och sedan bad i Vivallabadet. Jag slutade ett och precis då kom det, regnet och åskan! Alla fick gå upp ur badet. 

Jag promenerade genom Vivalla i hällregn! Kom hem och P-O hade inte kommit iväg med barnen än, de skulle nämligen skjutsa Ludde med kompisar till Maxi för att handla grilltillbehör. Jag fick alltså 45 minuter EGENTID! 

P-O uppmanade mig att dra ur sladdar till all apparatur. Hmmm, lite halvtrist tycker jag. Men ganska klokt. Min pappa drabbades för några år sedan, åskan slog ner och datorn var kaputt! Inget på försäkringen fick han ut heller, för att inte tala om allt krångel. Så jag gick min runda, två bärbara datorer (med elsladdarna i), router, tre stationära datorer, fem tv-apparater. Telefoner.

Sedan då.
Vad skulle jag göra sedan?
Egentid utan dator eller tv.
Inte städa! INTE!
Hmmm, jag lade mig i sängen, lyssnade på regnsmattret, kollade lite i mobilen och klämde på alla fina linnen till barnen som damp ner i lådan idag!

P-O och barnen kom hem och vi lekte en stund. Jag förberedde middagen. Potatismos med vegfärs i form (gratinerat med tomat och ost)...

Li  var hungrig och vi slängde om mellis med middag helt enkelt. Li och Luca åt upp moset *chockad*. Leon åt två olika matlådor, pasta och tacofärs, Li och Luca åt kyckling till. Kul när maten uppskattas. Nu skall här göras mos i fortsättningen!

Blev jättematt efter maten. Det känns som att jag håller på att bli sjuk, har ingen ork och känner mig tung i kroppen, får liksom släpa benen efter mig...Lade mig och somnade. Vaknade efter en kvart av att barnen var osams. Masade mig upp och vi fikade på överbliven vinbärspaj!
Sedan satte vi oss och ritade med barnen.

Det är nyttigt att vara utan elektronik ett tag, men vid sex började det krypa i kroppen på mig. För en halvtimme sedan vågade vi oss på att sätta i alla kontakter igen så nu är ordningen återställd :).

Har Du sett mitt förra inlägg?
Vi (Smultrongården och jag) tänkte dra ihop en liten Mollyträff om det finns tillräckligt med intresserade?
Läs mer här!



Ha det gott!!!
Kramar i massor

2 kommentarer:

  1. Ja och vilket regn! Här regnade det in genom taket så jag fick ägna em. åt att bryta upp innertaket. Lika bra det för jag var nog lika uttråkad som du (nej, jag känner mig inte lycklig och uppfylld av njutning alena bara genom att vara ledig med mina barn, sorry alla prekton).

    BBilder: http://regnavdagar.blogspot.com/

    SvaraRadera
  2. Hej och tack så jättemycket för hjälpen med posten! Hjälp vilken hetta det är i Örebro, vi saknar redan de ljumma fjällvindarna...
    Vi ses väl imorgon!!
    Kram

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails