Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

söndag

Poolen är på plats!

De vann, barnen och mannen!
Mannen har haft lite huvudvärk idag, eller betongkeps. Eller ont i håret. Eller bakis rent ut sagt. 

Jag sov ända till 08:50 i morse, i Williams säng i svala källaren *lyx*. Inget barn som väckte mig.
Struntade i träning och gjorde frukost till oss, vi satt på en filt i trädgården *mysigt*

Har solat lite, men det är verkligen konstigt väder idag, varmt och kvalmigt men inte direkt solsken. Efter lunchen gjorde jag ett ryck.Tog ner nätet på studsmattan och drog bort stolparna. Sopade plattorna och bar sedan ner poolen från vinden. Poollocket också och reningsverket. Sedan behövdes det dammsugas efter allt torkat gräs som kom med poolen. Vi fick fixa och trixa för att få ut studsmattan. Till slut fick vi bära över den till grannarna och ta ut den genom deras grind, vi har en rosenentré och hela tiden var den i vägen för stolpar. Kom till garaget, gick inte in! En granne försökte hjälpa oss och när vi slagit våra kloka huvuden ihop så kom vi på att det räckte att skruva bort två stolpar. Nu står den på plats! I garaget. Hasse kan ju hoppa på den, om han vill ;). Framåtlutad för att inte slå i huvudet då...

Lade ut poolen och pumpade upp poolringen, sedan började vi fylla med vatten. Barnen har lekt i den medan det är lagom med vatten.

Jag känner mig rätt uttråkad faktiskt, segt att gå här hemma...Luca har fortfarande inte kissat på pottan, däremot i kalsongerna två gånger och på gräset en gång...Hmmm...det tar lite tid! Och det känns inte vidare roligt att riskera olyckor i bilen...Tilde är på Sannabdet med familjen Liljeby, hon har säkert roligt!


Ha det gott!!!
Kramar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails