Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

lördag

Säg HEJ :)

Rise and shine :)

Det är nästan lite läskigt. Igår pratade jag med mina kollegor om att jag sluppit "fredagshuvudvärken". Det finns ett "lärarsyndrom", att de blir sjuka under loven. Kämpar på under terminerna och många gånger har de helt orimliga arbetskrav, när de sedan slappnar av så säger kroppen ifrån och så blir de sjuka...Jag har ju börjat fundera på om min huvudvärk på fredagar beror på just detta...det närmar sig helg och jag tillåter mig att andas ut, slappna av lite grann och som ett brev på posten, boom, pang, schabrak! Blixtrande huvudvärk. Men inte igår.

Kände mig lååångt ifrån avslappnad, en arbetsdag på Lundbyskolan kvar, en tripp till Västerås, lördagen på Smultrongården. Skojade och sade "då kommer väl huvudvärken imorgon istället" .
Ta mig 17. Vaknade med värk i huvud, nacke och axlar. Suck. En treo och inställd träning och nu moler det mest...Jag måste försöka hitta en strategi för att slippa detta!

Morgonen har varit ganska intensiv. P-O skall följa med familjen Liljeby till Sannabadet idag, ett jättefint ställe i Fjugesta, med två pooler och en babypool, lite lekutrustning och servering. Liljebys är så rara, de fixar med lunchen så tar P-O med sig kaffe och fika. Jag har burit upp alla flytsaker från källaren, tagit fram bullar och hjälpt Tilde att smörja in sig. Åkte till jobbet för att hämta min kvarglömda påse med badkläder och handduk. Passade på att slänga återvinning som ligger i anslutning till skolan. Satte på en tvätt och en disk när jag kom hem. Har dammsugit och gett barnen frukost. Gjort mig i ordning.

Nu lite kaffe *äntligen*
Sedan lite sista fix!

Dagens outfit:
Appeteaser strap top i lite blue (storlek 0)
Blues skirt (storlek 0)
Träskor från Calou (Knyta)




Ha en bra dag och Du, om du har vägarna förbi Smultrongården, glöm inte att säga hej!!!
Helénakramar

1 kommentar:

  1. Fräsch som en nyponros är du trots att timmen än är ganska "tidig" eller nja inte tidig kanske men jag är då rakt inte iordninggjord än och det dröjer några timmar till innan jag är representativ igen...;-)
    Jag tror du har lite mycket omkring dig faktiskt. Känslan säger mig att du vill vara en "duktig flicka" och att du vill ha stenkoll på allt. Många kvinnor idag känner nog igen sig, höga krav från både samhälle och från sig själv att man måste palla med.
    Hoppas huvudvärken ger med sig snart!!
    Kram Ina

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails