Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

fredag

Nervös....


God morgon :)

Det verkar bli en fin dag idag! Jag är klädd för utedag, det är nämligen tokvarmt på skolgården. Jag hoppas på en tripp till Vivallabadet, men det beror på hur många barn vi har idag. Eftersom jag inte jobbade igår så har jag inte koll på läget.

Första fredagen på länge som jag vaknar UTAN huvudvärk, vilken lättnad! Trots att jag har sovit rätt dåligt i natt, trångt i Leon´s och Li´s säng. Inte sover man bättre när man är osams heller :(

 Idag jobbar jag till halv fyra. Hämtar barnen och sedan skall jag packa ner Williams matsäck och flip-flop. Han skall byta om och sedan är det nog dags för oss att åka för att hämta Torunn. Jag tänkte att Tilde och jag skall försöka få i oss mat i magen på vägen hem från Västerås. Det skall bli mysigt med lite egentid med henne, det är hon inte alltför bortskämd med. Jag är faktiskt lite nervös för Williams flygresa, läskigt att han flyger UTAN mig :o.

Ser fram emot att komma hem och ha lite fredagsmys! Dock blir det lugnt för min del, imorgon skall jag till Smultrongården. Helena och jag är själva så vi lär ha häcken full! Adam sköter fiket som tur är!

Imorgon kväll är vi hembjudna till Henrik och Ann-Louise (föräldrar till Emma som är som vårt åttonde barn!) på grillning. Kan det bli bättre
Perfekt start på några lediga dagar!!!

Ps, glöm inte att du har chans att fynda en Fonda dress till kanonpris här

Dagens outfit:
Tubtopp från H&M
Linneshorts från H&M
Sandaler från Din Sko






Ha en bra dag!!!
Helénakramar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails