Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

onsdag

Post fire dew!

Hallå där :)

Vi har haft en skön dag, i sann semesteranda. Lagt husarbete åt sidan och njutit av det fina vädret! (Det skulle ju vara molnigt här i krokarna=stämmer icke!)

Vi gav barnen lite gröt och for sedan ut till Smultris. Gick upp och kollade klädrummet. Den kjol som jag funderat på ett tag fanns nu med 70 % rabatt, bara att slå till :) 
P-O tyckte den var jättefin, precis i hans smak!

Köpte med oss Smultrongårdenmackor till oss vuxna och fika till barnen. Satt i trädgården och barnen fikade, lekte, gungade och klättrade. Adam och Lars packade upp herrkollektionen. Såå mycket snyggt! Kunde lätt köpt fyra-fem tröjor! P-O provade och gillade han med! Den röda nedan fick han av mig för att han slitit så när jag varit iväg. Den ljusblå fick han betala själv. Vi köpte även en till ställning till Clematisen...




I kväll skall han posera med kläderna har han lovat! Eva tog också bilder så de kan man säkert hitta i hennes blogg så småningom. Den hittar du här!

När vi kom hem var vi svettiga och varma. Slängde av oss kläderna och solade/badade i poolen. Vi har bara tagit det lugnt, P-O vattnar lite nu och jag har läst klart Mankell-boken, sista om Wallander *snyft*.
Ikväll skall vi grilla med grannarna! Jag har lagt quorn och grönsaker i marinad. De andra får äta kött! Sedan blir det potatis och olika såser till *gott*

Ha en trevlig kväll!

Dagens andra outfit:
Tubtopp från H&M
Kjol från Cream
Träskor från Calou
Klocka från JET SET Addiction





Broderat liv och klädda knappar *fint*

Helénakramar

5 kommentarer:

  1. Ååååh supersnygg kjol! Pris och viktigast finns det fler kvar? /Katarina

    SvaraRadera
  2. Vilka fina köp!!

    Vet du om klänningen från cream som du köpte finns kvar på smultrongården?? Sååå fiiiin!! Skulle bli fin till augustis kalas..

    Kram Mia

    SvaraRadera
  3. Katarina: Jag köpte sista :(

    Mia: Jag tror det, men jag är lite osäker, ring eller maila!!!

    *lycka till*

    SvaraRadera
  4. Spännande med herr kollektionen. Kul att få se live bilder.
    Så fin kjol.

    Kram

    SvaraRadera
  5. Wow vilken snygg kjol annorlunda och skitsnygg..herrkläderna med kanonfina gillar rött på killar sååå freshigt!!
    Bra köp med andra ord känns livet lite på topp med lyckad dag/shopping och glada barn god mat med fest på kvällen livet är bra härligt!!

    KRAM till dig

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails