Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

söndag

En bra dag?

God morgon :)

Idag var det ingen sovmorgon vill jag lova! Luca var ledsen och grät efter mig, klockan sex fick jag gå upp. Trots att han hade blöja på sig så hade han kissat bredvid. Bara att dra ur lakan och sedan var jag pigg. Igår bestämde vi oss för att strunta i blöjavvänjningen. Efter att ha kissat på heltäckningsmattan i gillestugan fick vi nog. 
Vi får se om vi försöker om ett tag igen, annars får han väl ha blöja till dess att han är 23 ;).

Kvällen igår fick ett sånt antiklimax. Vet inte varför, men jag blev så nedstämd plötsligt. Det var varmt och svettigt, barnen vakna och pigga till sent. Det sliter att ALDRIG få egentid eller vuxentid tillsammans.

Jag har fixat lite på morgonen, prövade att träna med ljudbok istället för musik. Det fungerade rätt bra, men det förutsätter att det är tyst runt omkring. Har bäddat rent, klätt de små och gett dem frukost, satt på en tvättmaskin och varit ute med sopor.

Idag blir det alltså Vingåkers Factory Outlet och kalas hos min bror i Nora
Det borde bli en bra dag!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Imorgon väntar jobb igen, jag har inget emot att jobba, men i en annan verksamhet med okända barn och pedagoger är inte samma sak...det skall dessutom bli rätt dåligt väder till veckan enligt YR, synd, annars kan man gå till Vivallabadet fem minuter bort...Nåja, jag skall inte måla f-n på väggen, det kanske blir kanon!

Dagens outfit:
Chills top i rose (storlek 0)
Kjol från Esprit
Träskor från Calou (Sara i cerise)
Armband från Humanity







Söta detaljer på linnet!

Ha en skön söndag!!!
Helénakramar

1 kommentar:

  1. Såsmåningom kommer han på att kissa på pottan är mycket skönare än ha blöja..han är ej 3 än och upp till 5 år säger de ...alla är vi olika och tar olika tid på sig..mina tjejer var precis 2 år när de slutade den ena tog en helg den ändra bestämmde sig ska sluta och har sedan dess ej kissat på sig 7år idag..så olika det är!!! Killen vår blev torr på utlandssemestern kul kissa äppeljuice...oxå över en natt men 2½år...ha inte för bråttom då blir det pannkaka du ska se...i höst kommer det av sig själv!!!
    Ha en bra dag i Vingåker finns myckt men dålig service där och rörigt enligt min åsikt!!!

    KRAM

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails